Orbán szerint ők jobb üzletet csináltak Gáspár Evelinnel, mint a Tisza Kapitány Istvánnal

MrGeorgeSorosSmite

27 comments
  1. Tehát nem csináltak jobb üzletet Gáspár Evelinnel, és nagyon fáj Kapitány István a Tiszában.

2. Ezért áll ilyen gatyán a gazdaság, mert Orbán ekkora üzletember

3. Hát igen. Már nem keni ki a budit sz.rral, mint 20 éve. Helyette felzabálja egy zsákfalu éves bevételét Belgrádig.

4. Tényszerűen kevesebbet hozna be a sarkon állva, de nekünk nem is ez a szempont 😀

5. Remelem Lazar jovohet kedden is mondd vmi kinosat, mert szorakoztato ahogy Orban stabja probalja megoldani a szitut 😂

6. Jaj, de kurva jot rohogtem! Koszcsi, Kolostormalac! Sztem tartsatok meg, mi meg had’ fejlodjunk Kapitany Istvannal.

7. Persze, hiszen Gáspáréknak van bőven tapasztalata a hazudozásban, lopásban, adócsalásban, nyilvánosság előtti szégyentelenkedésben, szellemileg visszamaradottak manipulálásában.
    Fideszes értékrenddel számolva tényleg jó üzletet csináltak.

8. Tudnék írni erre ezt-azt, csak kár beléje. Halálos’ unalmas és fárasztó a rosszindulató, hazug és gyáva, zakkant vén továrisnak a rossz dumája. (+a feje látványa is.)

9. Győzike beáldozta a lányát azért, hogy hirtelen leálljon az ellene indított APEH-es/NAV-os elszámoltatás…

10. Mert neki már van róla papírja, hogy bűnöző. Szóval jól beillik a Fideszbe 😅 nem kell tanítani annyit

11. Anikó megint varázsgombát csinált reggelire?

12. Ki gondolta 2003-ban, hogy az ordenáré cigány család, ami esténként az Rtl klubbon alpári módon lejáratja magát, 20 év múlva a regnáló kormánypárt (!) díszpintye lesz.

Magyarország mi a fasz van veled ? Tényleg idáig süllyedt a magyar politika?

13. Szerintem a Gáspár családot még a cigányok sem szeretik.

14. Ha komolyan gondlják hogy GE > KI, akkor nem kell több magyarázat hogy miért vagyunk sereghajtók a legtöbb gazdasági és jóléti indexben az EU-ban.

15. Most már értem miért gondolja Nagy Mártont jó szakembernek. Hasonló üzleteket köt ő is.

16. Ez a “Maguk”-ozás annyira egyszerűen hangzik hogy a falat kaparom tőle 😫

17. Igazából azt nem értem kit akar megfogni a FideSS a Gáspár famíliával. Gáspárék az átlag proletárnak csak cigányok, az átlag cigánynak meg nem elég cigányok.

Amúgy vicces mennyire a cigányságára akarják kihegyezni a problémát, mintha nem is az lenne a gond, hogy apuka politikai haszonszerzésből benyalta magát és ezért kap kormányközeli pozíciót nulla tudással és szakmai végzettség nélkül…

18. Ezért tart itt ez a kibaszott ország, mert gáspár evelinek “kormányoznak” tizenhat éve. Köszi, elég volt, ráment a fiatalságom.

Leave a Reply