Ezért áll ilyen gatyán a gazdaság, mert Orbán ekkora üzletember
Hát igen. Már nem keni ki a budit sz.rral, mint 20 éve. Helyette felzabálja egy zsákfalu éves bevételét Belgrádig.
Tényszerűen kevesebbet hozna be a sarkon állva, de nekünk nem is ez a szempont 😀
Remelem Lazar jovohet kedden is mondd vmi kinosat, mert szorakoztato ahogy Orban stabja probalja megoldani a szitut 😂
Jaj, de kurva jot rohogtem! Koszcsi, Kolostormalac! Sztem tartsatok meg, mi meg had’ fejlodjunk Kapitany Istvannal.
Persze, hiszen Gáspáréknak van bőven tapasztalata a hazudozásban, lopásban, adócsalásban, nyilvánosság előtti szégyentelenkedésben, szellemileg visszamaradottak manipulálásában.
Fideszes értékrenddel számolva tényleg jó üzletet csináltak.
Tudnék írni erre ezt-azt, csak kár beléje. Halálos’ unalmas és fárasztó a rosszindulató, hazug és gyáva, zakkant vén továrisnak a rossz dumája. (+a feje látványa is.)
Buksssiii tele a kló, gyere a Te rejtett tudásodra van szűkség… Talpra Buksssii, hív a Lázár…Szarban a haza.
Mert neki már van róla papírja, hogy bűnöző. Szóval jól beillik a Fideszbe 😅 nem kell tanítani annyit
Hova jutott ez az ország bazdmeg….
Anikó megint varázsgombát csinált reggelire?
Ki gondolta 2003-ban, hogy az ordenáré cigány család, ami esténként az Rtl klubbon alpári módon lejáratja magát, 20 év múlva a regnáló kormánypárt (!) díszpintye lesz.
Magyarország mi a fasz van veled ? Tényleg idáig süllyedt a magyar politika?
Szerintem a Gáspár családot még a cigányok sem szeretik.
Ha komolyan gondlják hogy GE > KI, akkor nem kell több magyarázat hogy miért vagyunk sereghajtók a legtöbb gazdasági és jóléti indexben az EU-ban.
Hát könnyebb megdugni az biztos
Most már értem miért gondolja Nagy Mártont jó szakembernek. Hasonló üzleteket köt ő is.
Ez a “Maguk”-ozás annyira egyszerűen hangzik hogy a falat kaparom tőle 😫
Igazából azt nem értem kit akar megfogni a FideSS a Gáspár famíliával. Gáspárék az átlag proletárnak csak cigányok, az átlag cigánynak meg nem elég cigányok.
Amúgy vicces mennyire a cigányságára akarják kihegyezni a problémát, mintha nem is az lenne a gond, hogy apuka politikai haszonszerzésből benyalta magát és ezért kap kormányközeli pozíciót nulla tudással és szakmai végzettség nélkül…
27 comments
Tehát nem csináltak jobb üzletet Gáspár Evelinnel, és nagyon fáj Kapitány István a Tiszában.
https://preview.redd.it/oaiklqf4sigg1.jpeg?width=600&format=pjpg&auto=webp&s=81ce80a282ff60c8b8b323dfc83946026ef4fc46
Ezért áll ilyen gatyán a gazdaság, mert Orbán ekkora üzletember
Hát igen. Már nem keni ki a budit sz.rral, mint 20 éve. Helyette felzabálja egy zsákfalu éves bevételét Belgrádig.
Tényszerűen kevesebbet hozna be a sarkon állva, de nekünk nem is ez a szempont 😀
Remelem Lazar jovohet kedden is mondd vmi kinosat, mert szorakoztato ahogy Orban stabja probalja megoldani a szitut 😂
Jaj, de kurva jot rohogtem! Koszcsi, Kolostormalac! Sztem tartsatok meg, mi meg had’ fejlodjunk Kapitany Istvannal.
Persze, hiszen Gáspáréknak van bőven tapasztalata a hazudozásban, lopásban, adócsalásban, nyilvánosság előtti szégyentelenkedésben, szellemileg visszamaradottak manipulálásában.
Fideszes értékrenddel számolva tényleg jó üzletet csináltak.
De hát orbán nem foglalkozik üzleti ügyekkel….
https://preview.redd.it/d60641mwsigg1.png?width=1080&format=png&auto=webp&s=af9f0397fdbdaba7c28925b2c862e8878ded0b40
Tudnék írni erre ezt-azt, csak kár beléje. Halálos’ unalmas és fárasztó a rosszindulató, hazug és gyáva, zakkant vén továrisnak a rossz dumája. (+a feje látványa is.)
Buksssiii tele a kló, gyere a Te rejtett tudásodra van szűkség… Talpra Buksssii, hív a Lázár…Szarban a haza.
https://preview.redd.it/9meef8q7tigg1.jpeg?width=2436&format=pjpg&auto=webp&s=7a5e0bcf26cd5cea66e275c62697e2bf8ee77b11
Győzike beáldozta a lányát azért, hogy hirtelen leálljon az ellene indított APEH-es/NAV-os elszámoltatás…
LOL
https://preview.redd.it/ngwcw3rnuigg1.jpeg?width=1179&format=pjpg&auto=webp&s=741c556cf8a836bc0caa6f372dd397736d9083bd
Mert neki már van róla papírja, hogy bűnöző. Szóval jól beillik a Fideszbe 😅 nem kell tanítani annyit
Hova jutott ez az ország bazdmeg….
Anikó megint varázsgombát csinált reggelire?
Ki gondolta 2003-ban, hogy az ordenáré cigány család, ami esténként az Rtl klubbon alpári módon lejáratja magát, 20 év múlva a regnáló kormánypárt (!) díszpintye lesz.
Magyarország mi a fasz van veled ? Tényleg idáig süllyedt a magyar politika?
Szerintem a Gáspár családot még a cigányok sem szeretik.
Ha komolyan gondlják hogy GE > KI, akkor nem kell több magyarázat hogy miért vagyunk sereghajtók a legtöbb gazdasági és jóléti indexben az EU-ban.
Hát könnyebb megdugni az biztos
Most már értem miért gondolja Nagy Mártont jó szakembernek. Hasonló üzleteket köt ő is.
Ez a “Maguk”-ozás annyira egyszerűen hangzik hogy a falat kaparom tőle 😫
Igazából azt nem értem kit akar megfogni a FideSS a Gáspár famíliával. Gáspárék az átlag proletárnak csak cigányok, az átlag cigánynak meg nem elég cigányok.
Amúgy vicces mennyire a cigányságára akarják kihegyezni a problémát, mintha nem is az lenne a gond, hogy apuka politikai haszonszerzésből benyalta magát és ezért kap kormányközeli pozíciót nulla tudással és szakmai végzettség nélkül…
https://preview.redd.it/4s4x7xb14jgg1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=14d2b2e765c6cfc9f7ad0714d89d00a5e9d264f0
Ezért tart itt ez a kibaszott ország, mert gáspár evelinek “kormányoznak” tizenhat éve. Köszi, elég volt, ráment a fiatalságom.