Italijani ogorčeni, moti jih gostinstvo Jezeršek na olimpijskih igrah

Hrevak

10 comments
  1. Hm, šel sem brati komentarje, ker me zanima, kaj pravijo netizeni o Janši, ampak ta portal jih nima. Ker drugače bi bili.

2. Itak da so, ce bojo pa moral futr od Jezerska jest

3. No saj ce smo posteni bi mene tudi motilo ce izmed vsega kar premore italjansko gostinstvo izberejo nek srot ala Jezersek, ampak hvala bogu Olimpijad ne bom vec videl v zivo, tako da me moti precej manj kot bi me drugace 😁 Sem imel priliko nekajkrat “uzivati” v njihovih catering storitvah in moram reci da je slabse kot to lahko samo se po dolocenih smucarskih tekmah v Avstriji in Nemciji, ko ti nek lokalen gasilec skuha eno belo klobaso iz Eurospina in zraven v roke potisne kos posusenega kruha…. s kumino 😂

4. Politika aside, njihov catering na eventih niti ni tako slab… sem marsikje jedel marsikaj slabsega, kot od jezerska.

5. Protijugoslavizem teče globobo, nekdanji okuptorji nikakor ne morejo preboleti da smo jugosi zmagali

6. Mogoče bi se lahko iz teh izjav levičarji kaj naučili – izven te države je jugoslavija smatrana za nekaj slabega in ne za raj na zemlji.

7. Ni problem Jezersek. Problem je ker Italijani ne marajo Slovanov. Beseda scavio (suzenj) prihaja iz beseda slovan. Za Avstrijce, Švicarjev bi vrata na široko odprli.

8. So jih Italijani videli lomit špagete in dajat kečap na pico?

9. Nimam pojma o gostinstvu Jezeršek ampak če moti Italijane, sem od zdaj naprej največji Jezeršek fan.

Leave a Reply