19 másodperc, ami tökéletesen bemutatja az agyatlan propaganda működését. Ez van, ha a “riporterek” kizárólag egyvalamivel/valakivel foglalkozhatnak.

EGO1001

20 comments
  1. Meghalok😂😂😂😂😂😂😂😂😂ennyit akartam csak

2. Ez valami kegyetlen pofátlan gagyi égő trágyadomb…én Taki helyében kimentem volna

3. 2 éve minden híradásban Magyar Péter nevét kell mondogatnia, hogy mindenért is ő a hibás, nem csoda, hogy beakadt a lemez. 😅

4. Egyik oldalról vicces, másik oldalról meg remélem évekig tartó rákos betegségben, lassan leépülve egy állami kórházban pusztul el bárki akinek valaha köze volt a Fideszhez.

5. Én is mindig keverem Radics Bélát, Pétert és VV Radicsot

6. Kb mint amikor az az apuka írt Takács Péternek, hogy miért ilyen szar egy magyar kórház, neki meg “Magyar Péter istencsászár” jutott az eszébe.

7. Az MP-t imádó szektás rajongók sem beszélnek annyit MP-ről, mint a fideszesek. Nagyon rá vannak kattanva.

8. Magyar Péter díjas 😂 Máté Péter forog a sírjában 😢

9. Sikeresen össze Magyar Péterezték Máté Pétert.

![gif](giphy|3o6ozC2VM9R0XSMNKo)

10. Én nem tudom, lassan én is mehetnék műsort vezetni, pedig kamera előtt studióban még soha nem ültem. 😀

Elképesztő hogy csak ilyen selejtek maradtak a propagandánál. :DDDD

11. Amikor egy nap negyvenhétmilliószor mondod ki, hogy Magyar Péter, már nem tudsz másra gondolni.

Otthon szex közben nem más nőre gondol, hanem Prüsszel’ Péter, az ukránokkal.

Leave a Reply