Харесвате ли MBT? Бях голям фен на MBT още от пускането на първия им ЕП през 2018 г. с Marso. Преди това наистина не разбирах нищо от тяхната работа. Твърде артистичен, прекалено интелектуален, твърде гангста и безвкусен. Именно в Маскарад присъствието на Бобката стана по-очевидно. Мисля, че сътрудничеството им с БНР "Trap Kingx" беше техният безспорен шедьовър. Това е изящна критика на българската чалга култура. В същото време обогатява смисъла на предшестващите ги продукции. Pa4vra, свали си ga6ti s panterova 6tampa. Чуйте брилянтните стихове на Bobkata, Mom4eto и Kapo Verde. На практика можете да чуете всеки нюанс на мазането на соса. Kurvo, mahai si sutiena na Calvin Klein за 10лв от turskiq pazar. По отношение на лиричното майсторство, чистото писане на песни на последните им творби достига нов връх на професионализма. Dimitri4ke, защо не, ъ-ъ, sa razakalchish malko. Занесете текста на Скандали. В тази песен Бобката адресира проблема с размишлеността и липсата на вяра в съвременните български жени. MEGZ е най-вълнуващата песен от края на 2010 г., песен за липса на моногамия и ангажираност. Песента е изключително приповдигната. Текстовете им са толкова положителни и утвърдителни, колкото всичко, което съм чувал в баладите на Тони Стораро. Па4авро, слез на колене, за да може Димитри4ка да види задника ти. Соловата кариера на BM изглежда по-комерсиална и следователно по-удовлетворяваща по-тесен начин. Особено песни като "Власт" и "Трупка". Па4авро, не просто го гледай, яж го. Но също така мисля, че BM работи най-добре в рамките на група, когато си сътрудничи с Марсо и Бобката, отколкото като соло изпълнител и подчертавам думата художник. Това е S300, страхотна страхотна песен, личен фаворит.

avgmastikaenjoyer

2 comments
  1. Впечатляващо. Много яко. Дай да чуем са на Криско новия хит.

Leave a Reply