son yasa düzenlemesinden haberim yokken aldığım bir üründü ve gördüğünüz üzere dolarla satın alım yaptım. Euro üzerinden işlem yaptığınızda 30 u aşmıyor onu da geçtim 6 şubatta yürürlüğe girmeyecek miydi bu?? Neyse demek isteyeceğim ona sustuk buna sustuk eee şimdi sıra oyunlara gelecek gibi görünüyor bununla da kalmayacaklarını anlamış olmalısınız. Ama açıkçası benim ümidim kalmadı hiçbir şeyden. En azından tepkimizi daha iyi bir şekilde koyalım bu sefer oyunlar yanmasın diyorum ve iyi günler diliyorum…

Mozzirelia

13 comments
  1. 6 şubatta tamamen imkansız olacak şimdi yüksek vergilerle hala alabiliyorsun sesimizi çıkarsak da milletin umrunda değil hatta gevurlara para kazandırmaktansa Türk şirketler kanımı emsin diyor bizim millet

2. Edit: haberim yokken demek yanlış olmuş daha böyle bir yasa ortada yokken almıştım ürünü

3. o önerdikleri gümrük müşaviri de ürün ücretinin 4 katı vergi biçmişti bana.

4. Maalesef bunu değiştiremeyiz, gümrükte faturadan bağımsız tekrar belirlenebilir ürünün değeri. Buda düşük fatura kesilmesine karşı alınan bir önlem.

Yurt dışı alışverişi artık bitti, yeni kanunu çıkana kadarda yapamayız.

5. Lehe kanun yüzünden önceden verdiğin sipariş şimdi geliyorsa almak zorunda değiller mi?

6. Dostum, konuşmak yapabileceğimiz en “medeni” eylem olur bu durumda. 🙂

7. Beyanname diyor sanki ithalat yapıyoruz aq lksdjflksdf

8. 30 euro- 50 euro kısmını bilemem ama bu komple yasaklama sürdürülebilir değil. hani kablo aldım usb aldım olayından çok daha büyük bir olay.

9. yandas sirketler cok memnun ses cikaran olmayinca her gun dahada kotulesicek

10. Susmayalım da tam olarak napalım bilmiyorum ki. Arkamızda durabilecek halkın isteklerini destekleyebilecek bir siyasi olsa sesimizi yükseltip isteklerimizi dile getirir onun da bizi temsil etmesini bekleyebiliriz ama mecliste herkes popülist bizi savunabilecek yok biz de kendi başımıza bir “end game”imiz olmadan onlineda bağırsak da sokaklarda toplansak da ya görmezden gelinir ya da bastırılırız ve insanların da sonuçsuz kalacak bir girişim için enerjisi de motivasyonu da yok gibi Susmayalımdan kasıt bunun ciddiyetinin farkında olmayan insanları da haberdar edelimse şuan tek o yapılabilir gibi ama o da uzun vadeli

11. Temu firmasına ortak olmak istedi birinin oğlu sonrası Malüm

Leave a Reply