Czy to ci sami alkoholicy, co zanosili szkolne laptopy swoich dzieci do lombardu? — serce__ Tags:PolandPolska 7 comments Polski hustler mindset To ci, co sprzedawali papierki po lodach ekipy i torebki wittchen z lidla To że są oferty sprzedaży to nic, pytanie czy ktoś to kupuje? To mnie bardziej interesuje 😀 Pewnie ci co sprzedają paszporty Polsatu. Dejm, to można było zarobić? A ja tak po prostu wyjebałem… Szczerze mówiąc za 20 lat ten poradnik bezpieczeństwa, może być kolekcjonerską perełką. Coś jak dziś Złota Piątka/Czwórka, jeśli kojarzycie o czym mówie. Jaki człowiek by wydał 150zł na to? Przecież dostaje się to za darmo. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Szczerze mówiąc za 20 lat ten poradnik bezpieczeństwa, może być kolekcjonerską perełką. Coś jak dziś Złota Piątka/Czwórka, jeśli kojarzycie o czym mówie.
7 comments
Polski hustler mindset
To ci, co sprzedawali papierki po lodach ekipy i torebki wittchen z lidla
To że są oferty sprzedaży to nic, pytanie czy ktoś to kupuje? To mnie bardziej interesuje 😀
Pewnie ci co sprzedają paszporty Polsatu.
Dejm, to można było zarobić? A ja tak po prostu wyjebałem…
Szczerze mówiąc za 20 lat ten poradnik bezpieczeństwa, może być kolekcjonerską perełką.
Coś jak dziś Złota Piątka/Czwórka, jeśli kojarzycie o czym mówie.
Jaki człowiek by wydał 150zł na to? Przecież dostaje się to za darmo.