Orbán Viktor: bandába verődött bűnözők voltak azok az emberek, akik a gyöngyösi Lázárinfón tiltakoztak Lázár WC pucolós mondata miatt

8088777

39 comments
  1. “bűnözők bandába szerveződve” a pártodról beszélsz dagadék?

2. Mennyire volt sikeres az elmúlt 16 év, ha állításuk szerint lassan már mindenki bűnöző a lakosságban?

3. Ne uszítsák a cigányt a cigány ellen? Akkor ő is meg Lázár is cigány?

4. Ezek elengedték a roma szavazatokat és a Mi Hazánkat szavazóira hajtanak – akkor is ha beesik az MH 5% alá – vagy mi?

5. Éppen csak belenéztem abba a Lázárinfós videóba, de szerintem az elégedetlenkedők többsége cigány volt.

Tehát akkor most azt mondja Viktor, hogy azok a cigányok mind bűnözők???

Szerintem ez a kommunikáció nagyon félrement… megint.

6. Tehát Lázár WC pucoltatónak, Orbán bűnözőnek tartja őket. Tényleg kellene valami hatalmas kiállás a roma honfitársaink részvetelével és mellettük, mert azért ez már tenyleg aljas.

7. Na ha most ezzel nem vesztik el a c szavazok jelentos reszet, akkor soha…

8. Tehát ha jól értem:

Beazonosították a videón szereplő embereket » megnézték a nyilvántartásban » nyilvánosságra hozták

9. Cigánybűnözés comeback nem volt rajta a 2026-os bingómon

10. Így van. Ha nem akarnak szart sikálni, akkor bűnözők. Értem.

11. bűnözők, dagi? mit kerestek akkor szabadlábon?

12. Az azért érdekelne, hogyan nézett ő utána az ottani tiltakozók hátterének

13. De hát Viktor most uszítottál egyet!😔
    Átaludnám ezt a 72 napot…

14. Először cigányozásnak tűnhet, de mégsem lehet cigányozás, hiszen Dankó Rádiót hallgat.

15. defenzívből átmentek offenzívba, meglátjuk ezt mennyire fogják tolerálni a romák

16. Szőlő utcai mosakodás vibeja van ennek a magyarázkodásnak, ahogy felsorolja a bűncselekményeket. Az külön kedves, hogy természetesen oda lettek küldve és hát persze, hogy a tiszások. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz ennek a kimenetele végül.

17. Na a cigányságot mostmár le is bűnözőzte. Mondjuk ő maga valóban megfelel eme állításoknak

18. Erre nem szamitottam hogy o is beall ebbe. Valoszinu teljesen elengedtek a valasztast.

19. Mondjuk ilyen náci beszédre nem szívesen tapsolnék még fideszesen sem úgy hogy telibe látszik az arcom egy rögzített felvételen. Onnantól kezdve élő céltáblának érezném magam.

20. És még neked áll feljebb te vén komcsi köcsög! Kurva anyád Viktor 🙂

21. Bandába verődött bűnözők a pintérségen vannak. Akik annak idején fedezték a Sanyi bácsi olajos ügyeit, segítettek az ezzel kapcsolatos nyomozok elhallgattatásában. Akik segítettek nekik öngyilkosok lenni.
    Ugyanezek a gyilkos, korrupt tolvaj szardarabok sikálják a mai napig a tolvaj pedofil gecik után a feljelentéseket.

22. Ki a faszom csinálja a fidesz kampány taktikáját? Ideje lenne a tiszásoknak kifizetni az embert, mert nagy szolgálatot tesz…

23. Azt az angol-magyar szakos tanárnak készülő, értelmes,választékosan és kultúráltan beszélő nőt sajnálom, aki velük volt, ennyit ért a “kitörése”, hogy aztán lebandatagozzák, lebűnözőzzék.

24. Ha ők bűnözők így látatlanba akkor a kis Gáspár leanyzó mi az bizonyított okirat hamisításával. Minden egyes kijelentés egy geci nagy paradoxon.

25. Csinalja, amit mindig is jol csinalt, szakitja kette a nepet. Uszit. Vissza az alapokhoz. Ennyit es igy hazudni muveszet

Emberoles, lopas, szekszualis eroszak, hazudja viktorovics. Es ezek az emberek szabadlabon vannak orban viktorovics orszagaban? A sok hulye pedig taplos a hazugsagnak “Jaaaaaaj, mind bunozo, hiszen ciganyok!” felkialtassal?

A Tisza kuldte oket, vagy lazar “hivta”? A baltaval tamado, utcan rugdoso, szitkozodo, kopkodo embereket akkor ki kuldte?

Takaritsuk mar el ezt az uszito, hazaarulo, tolvaj gecit a bus picsaba, konyorgom. Eleg volt, faraszto es duhito ez a zero normalitas

26. Ez egyre jobb :DDD Kedves gyöngyösi lakosok, halljátok, hogy épp mit állít rólatok ez a patkány? A helyetekben biztosan felkeresném a helyi fidesz képviselőt, hogy nyilatkozzon már, mennyire ért egyet a főnöke kijelentéseivel.

27. Hogyan ment utána? Arcfelismerövel, ami tilos?

A diplomás cigányokról is ez a véleménye akik ott voltak?

Rohadj meg te ruszki fasz-túró nyaló!!

28. Még szerencse, hogy a Gáspár családnak nincs- oh wait

29. Jól értem, hogy azt kéne elhinni, hogy a Tisza elküldött romákat a fideszes rendezvényre, hogy fenyegesség a fideszeseket (így, kollektívan), és erre a célra bűnöző cigányokat találtak a legmegfelelőbbnek? Illetve ki, mikor uszította a romákat egymás és a magyarok ellen?

30. Hát de várjál már, ha ezek ennyire kemény bűnözők, akkor nem a börtönben kellene lenniük??? Viktor, Viktor ezek szerint nem jó valami a jogrendszerrel, ha ezek szabadlábon vannak ilyen bűnökkel…

Leave a Reply