Dragoș Pîslaru, mesaj pentru cei „care-l fac în toate chipurile” pe Ilie Bolojan: Și-a asumat un rol de sacrificiu. Să vă crape obrazul
—
LongjumpingBowler244

Dragoș Pîslaru, mesaj pentru cei „care-l fac în toate chipurile” pe Ilie Bolojan: Și-a asumat un rol de sacrificiu. Să vă crape obrazul
—
LongjumpingBowler244
16 comments
>Întrebat în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV dacă premierul Ilie Bolojan mai rezistă în fruntea Guvernului, Dragoș Pîslaru a afirmat: „Eu cred că Ilie Bolojan trebuie să reziste dacă vrem ca România să termine această perioadă în care ieşim din criză, pe de-o parte.
>Doi, facem reformele necesare ca să putem să aşternem un model de creştere economică viabil, deci nu bazat pe consum sau pe pomeni, ci un model bazat pe investiţii. Asta este ceea ce facem acum. Astea sunt marele shift (n. red – schimbări).
>Şi trei, care este foarte important, ai nevoie de un profesionist în administraţie care să mişte administraţia şi să poată, într-adevăr, să ne asigure că atunci când spui că faci ceva, fă lucrul respectiv!
>Şi asta cred că a demonstrat la Oradea, a demonstrat în Bihor şi asta cred că demonstrează în guvern acum. Iar pentru toţi cei care îl fac în toate chipurile, chiar partenerii de coaliţie, mesajul meu este următorul: Ar trebui să vă crape obrazul!”.
>Dragoş Pîslaru este de părere că Ilie Bolojan a avut curajul să-şi asume măsurile de reformă pe care PSD le-a ocolit în anii în care a guvernat România. „Adică, sincer, ai un om care era cel mai bine cotat politician ca încredere, care nu avea nicio problemă şi-a asumat un rol de sacrificiu, să ia jarul, să ia focul unor reforme care evident că sunt nepopulare.
>Nimeni nu are dorinţa să crească taxele în ţară, dar ţara mergea în gard. Era nevoie de un om responsabil care să-şi asume. A făcut asta. A făcut sacrificiu politic suprem: îţi asumi o perioadă complet neagră. Ilie Bolojan şi-a luat criticile cu privire la măsurile acestea dificile pe care tu nu ai avut curajul ani de zile să le iei. Şi ai tupeul cumva să zici: «Dom’le stai că noi nu am fost acolo, nu am semnat protocolul acela de coaliţie», care protocol de coaliţie avea şi reforma administraţiei în el, avea şi taxarea, avea toate lucrurile astea.
>Eu am marea nădejde şi încredere în români că ştiu să discearnă între făţărnicia politică şi a fi bun gospodar. Mie mi se pare contrastul enorm. Deci Ilie Bolojan trebuie să rămână dacă vrem o Românie care să se modernizeze”, a conchis Dragoş Pîslaru.
Reformele nene, lasa prostiile. Nu te lasa PSDPNL? Ia valiza si pleaca.
rol de sacrificiu? se sacrifică Boloja, vai de mine! sărăcuțu… se sacrifică precum măcelarul la stână inainte de Paște
https://preview.redd.it/yat0fglghogg1.png?width=474&format=png&auto=webp&s=50dff4d4494e1190056416e4a6c80b7ae187e138
Leave Bolo alone!
Să îți crape ție mă, dacă ai avea bun simț ți-ar fi crăpat deja. Rolul lui de sacrificiu, vai ce victimizare, să sacrifice clasa de jos și de mijloc și în special persoanele cele mai vulnerabile.
Să-mi crape obrazul că Neacșu e vicepremier, ministrul justiției este un hoț și Predoiu e bine-mersi? Să-mi sugă pla Pâslaru!
Inteleg ca bolojan e ca doctorul ala care iti zice ca n-ai voie sa bei sa fumezi sa mananci nesanatos, masuri nepopulare, problema pe care o am insa e ca in povestea asta eu traiesc sanatos si am grija de corpul meu, dar el ma pune sa platesc tratamentul unuia care isi bate joc de corupul lui, si partea si mai proasta e ca el ia banii mei si se duce si ii baga la pacanele sau isi ia tot tigari si bautura. Cam asta e oful meu
https://preview.redd.it/4p4vu73ljogg1.png?width=1493&format=png&auto=webp&s=86580123b83cc65ffd379278461d27bd2e06d318
Multumiri lui Bolojan ca prima data sacrifica saracii si clasa medie din Romania si apoi ne lasa pe mana PSD. Sa ne crape obrazul de rusine
Ce simplu mă sacrificam eu tăind 25% din posturile de la buget…
Legat de sacrificiu, ce sacrifică Bolojan? Moare la final? Că nu mă prind ce sacrifică.
Sacrificiu e la aia cu venituri mici care nu mai reusesc sa isi acopere cheltuielile dupa noile taxe… Se sacrifica Bolo mai mult stand pres in fata PSD decat fata de populatie.
Se sacrifica daca incerca sa culeaga taxele de la rau platnici, asa… ne sacrifica mai degraba.
Dar lui Pislaru nu ii crapa obrazul ca si-a pacalit votantii sa sustina mortaciunea aia de partid? ca daca nu erau ei, nu mai pupa el functie in PNL acum.
A mimat si el opozitie un an sau doi si apoi a fugit cu tot partidul in PNL pentru un loc caldut ca ultimul traseist politic, si mai are tupeul sa mai tina si morala altora.
Mars ma cu Bolojan al tau ca nu sunteti in stare de nimic, reformatorii lui peste prajit.
De parca PSD nu putea sa creasca taxele si impozite la pulime ca sa acopere deficitul, doar ca l-au lasat pe Bolojan sa isi ia toata raspunderea fiindca asta e rolul PNL-ului.
Sa va zic o chestie:
O sa plangeti dupa Bolojan peste 2-3 ani.
MMW
Așa e, ati sacrificat tot mai puțin administrația publică prin reforma, PCR-urile de la ministere, deconcentrate și alte instituții alte statului.
Tatarii din Hoarda de Aur asa bine reformau bugetul Tarilor Romane! Ar trebui sa le facem statui. Akingii otomanilor de i-a facut piftie Mihai Viteazul tot asa faceau reforme in Tarile Romane.
Voi intelegeti ca Dragnea a fost bagat in puscarie pentru ca a angajat DOUA FEMEI la o directie judeteana si le-a folosit la partid?
In schimb REFORMATORUL PREA TAIETORUL BOLOJAN are vice premier pe cineva care da spaga 8 ani OPT ANI, Are ministru la justitie pe cineva care fura munca altilor si este doctor. Primeste in audienta oameni care platesc un milion cinci sute de mii de euro, are o avocata care face trafic de influenta.
Omul asta Bolojan il face pe Nastase sa para copil de gradinita.
Despre ce reforme vorbim?
Au taiat bani din invatamant, si au mai taiat bani din invatamant si inca mai taie din invatamant si vor si din sistemul sanitar si acum desi pretind ca se ocupa de armata vor sa taie si de la armata.
Reforme tata nu gluma!
Sacrificiu fac cei taxati, nu cei care taxeaza. Pislaru Cap Sec nu stie asta.