Csak így tovább, rúgjatok bele még több emberbe, lehetőleg úgy, hogy össze is fogjanak elleneteket. Hajrá!
Olaj a tűzre, jól csinálják

Ássátok csak még mélyebbere! Csak rátok borul az egész!
Cigánybűnözők ugye? Mondjátok ki! Kelleni fog nektek a Mi Hazánk a koalícióhoz.
Komcsi tempó a javából. Ezeknél már tényleg elgurult minden gyógyszer.
Ezekből az emberség utolsó szikrái is kifogytak.
Hányinger.
Fideszes (nem jobboldali) morális fölény. 🤢🤢🤢🤢🤢
Nyugodtan írd ki a cigány szót, főleg, ha nem egy degradáló kontextusban teszed. Szerintem ez a kipontozás, meg a csillagozás pont az ellenkező hatást váltja ki, minthogy polkorrekt lenne.
Nem ég az a tűz eléggé, kell meg rá egy kis napalm, úgyis szeretem a reggeli napalm illatat
Ő Horváth Laci
hát ez meg kiafaszom?! menjé’ má’ anyádba’
Ezek az allatok még a vegen a ciganysagot is megprobaljak egymas ellen ugrasztani…
Laci, baszdmeg, a fonok most megy roadshow-zni Evelinnel! Hat ne kelljen mar Gyozot is vinniuk!
Ezaz skacok, nyomjátok továbbra is fullba a kretént…
Még mondjatok ilyen szépeket, ez az, pl. hogy szeretnek szart enni meg hogy állatok, gyerünk. Édes faszom ekkora bohócokat.
ket perce hallottam orban balazstol hogy itt nyugaton ehen fagynak az emberek. a gazdasagi novekedes 2.8% volt spanyolorszagban. na megyek setalni szep napsuteses az ido.
Mocsok féreg
Az keserít el hogy a háttérben fiatal emberek is láthatóak.
Ejj öcsém hamarosan helikoptert hajtogatnak a szemüvegedből te ganaj..
Komám, ezzel nem lesz népszerűbb a cigányságnak a fidesz. Ennyit ér a migatyánk szavazók fideszes érzékenyítése, hogy elüldözzék maguktól a cigány szavazóikat? És amúgy döntsék már el, mi a központi kommunikáció. Most akkor Dankó Rádió vagy kurucinfó lesz?
Azért bűnözők, mert nem támogatják a Fideszt vagy mi a fasz?

“Bűnözői hátterű” – gondolom csak arra célzott, hogy egykori Fidesz szimpatizáns. 🤷♂️
Rúgjatok csak bele még az emberekbe, hajrá hajrá
Nekem ez a faszi testesíti meg legjobban a fideszt. Ostoba, vén, világát nem tudó autokratikus barom.
na jo nem tudom miert hallgatom meg mindig (na jo mert egri vagyok). egy maklari bosch dolgozonak nagyon jo hir hogy a nemet autoiparnak lealdozott es hogy debrecenben es gyorben vannak/ lesznek (?) autogyarak
😂😂😂 ostoba banda
Akkor neked is a kurva anyádat.
Köszönöm, szevasztok.
Be az erdőbe egyre jobban
Ezek szerint tenyleg nagyon kartekony volt lazar beszolasa ha ennyire arrol beszelnek
30 comments
Csak így tovább, rúgjatok bele még több emberbe, lehetőleg úgy, hogy össze is fogjanak elleneteket. Hajrá!
Olaj a tűzre, jól csinálják

Ássátok csak még mélyebbere! Csak rátok borul az egész!
Cigánybűnözők ugye? Mondjátok ki! Kelleni fog nektek a Mi Hazánk a koalícióhoz.
Komcsi tempó a javából. Ezeknél már tényleg elgurult minden gyógyszer.
Ezekből az emberség utolsó szikrái is kifogytak.
Hányinger.
Fideszes (nem jobboldali) morális fölény. 🤢🤢🤢🤢🤢
Nyugodtan írd ki a cigány szót, főleg, ha nem egy degradáló kontextusban teszed. Szerintem ez a kipontozás, meg a csillagozás pont az ellenkező hatást váltja ki, minthogy polkorrekt lenne.
Nem ég az a tűz eléggé, kell meg rá egy kis napalm, úgyis szeretem a reggeli napalm illatat
Ő Horváth Laci
hát ez meg kiafaszom?! menjé’ má’ anyádba’
Ezek az allatok még a vegen a ciganysagot is megprobaljak egymas ellen ugrasztani…
Laci, baszdmeg, a fonok most megy roadshow-zni Evelinnel! Hat ne kelljen mar Gyozot is vinniuk!
Ezaz skacok, nyomjátok továbbra is fullba a kretént…
https://preview.redd.it/jycb4yul3ogg1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=4937b232e30a4a3a1cb5f1f1a49a7ec51deb9c24
Még mondjatok ilyen szépeket, ez az, pl. hogy szeretnek szart enni meg hogy állatok, gyerünk. Édes faszom ekkora bohócokat.
ket perce hallottam orban balazstol hogy itt nyugaton ehen fagynak az emberek. a gazdasagi novekedes 2.8% volt spanyolorszagban. na megyek setalni szep napsuteses az ido.
Mocsok féreg
Az keserít el hogy a háttérben fiatal emberek is láthatóak.
Ejj öcsém hamarosan helikoptert hajtogatnak a szemüvegedből te ganaj..
Komám, ezzel nem lesz népszerűbb a cigányságnak a fidesz. Ennyit ér a migatyánk szavazók fideszes érzékenyítése, hogy elüldözzék maguktól a cigány szavazóikat? És amúgy döntsék már el, mi a központi kommunikáció. Most akkor Dankó Rádió vagy kurucinfó lesz?
Azért bűnözők, mert nem támogatják a Fideszt vagy mi a fasz?

“Bűnözői hátterű” – gondolom csak arra célzott, hogy egykori Fidesz szimpatizáns. 🤷♂️
Rúgjatok csak bele még az emberekbe, hajrá hajrá
Nekem ez a faszi testesíti meg legjobban a fideszt. Ostoba, vén, világát nem tudó autokratikus barom.
na jo nem tudom miert hallgatom meg mindig (na jo mert egri vagyok). egy maklari bosch dolgozonak nagyon jo hir hogy a nemet autoiparnak lealdozott es hogy debrecenben es gyorben vannak/ lesznek (?) autogyarak
😂😂😂 ostoba banda
Akkor neked is a kurva anyádat.
Köszönöm, szevasztok.
Be az erdőbe egyre jobban
Ezek szerint tenyleg nagyon kartekony volt lazar beszolasa ha ennyire arrol beszelnek