Prima by měla spíš začít přemýšlet nad tím jak zaujmout ty nastupující generace který už o televizi jako takovou nemaj zájem

Deshik2

12 comments
  1. Televizi doma nemám. Nebo takhle:
    Když jsem odcházel na VŠ z domu, tak: doma byla byla TV, a od té doby vždy tam, kde jsem bydlel, jsem jí neměl. Nejen, že nemám k dispozici TV přípojku nebo vysílání, nebo jak to vůbec je (nemám o tom ani znalosti), nemám ani TV jako zařízení.
    K TV vysílání: proč? Ne, vážně. K čemu? To samý rádio. Zbytečný. Co tam je? Reklamy. Ty blokuju na úrovni zařízení a i sítě (a i prohlížeče). Filmy a seriály? Tak od čeho máme torrenty, že jo. Navíc…torrenty… 😀 Vždyť ono ani není co stahovat. Jsou tu 2 seriály, u kterých čekám na další řadu, dobrý seriály zařízli (The Expanse) nebo…prostě skončily, moc dobrýho mi přijde, že nějak ani není, takže je sice super, že máme ty torrenty, ale…co mám stahovat? Není co… Filmy? Tam je to podobný jako se seriálama. Co dál je v TV nebo rádiu? Nevim. Zprávy? Sleduju vybrané od nezávislých tvůrců na YT. A vlastně… YT si i platím. Protože na to čumim furt, já tu stránku ani nezavírám, mám tu ve frontě snad 100 videí s průměrnou délkou 20 minut. Nemám kdy se na to podívat, ale vidět to chci. Měl bych zase začít hrát minecraft, ať to můžu shlídnout.
    Filmy, seriály a hodně YT videí mám jako soubory u mě na kompu. To je přístup, co mi vyhovuje úplně nejvíc. Mohu si to pustit kdekoliv, kdykoliv. Mám v tom systém. TV? Ta mi to neumožňuje. Prostě dáváme tohle a témhle to v ten a ten čas, a ty se třeba poser. Ne, díky. A ještě ti do toho nahážou reklamy do takové míry, kdy si chceš stěžovat, že tvoje mozkovymývání reklamama je přerušovaný nějakým filmem.
    Net prostě zabil (pro mě) TV a rádio. Stejně tak, jako auta vytlačily koně. A já jsem jen zvědavý, co vytlačí net.

2. Za 500 korun si zaplatím Sktorrent na rok a můžu si neomezeně stahovat/přehrávat co chci bez reklam .

Přelstil jsem všechny streamovací služby a televize 🤡

3. Jsem starší generace a televizi vůbec nezapínáme a už vůbec ne Primu. Manželka teda sjíždí Voyo a Netflix, plus záznamy některých pořadů na ČT….Peče celá země. Já si občas pustím ČT Sport, ale jinak to komerční stanice můžou klidně zabalit.

4. Nedovedu si představit co by mě přimělo zapnout televizi ve smyslu vysílaní a ne jako PC monitor.

5. Od té doby co to nejde na Primě přeskakovat reklamy jsem všechny jejich kanály vymazal. Už několik let jsem se na žádný jejich program nekoukl a musím konstatovat, že mi fakt Prima nechybí.

6. Co takhle zrušit reklamy a udělat veškerý obsah plný reklam?
    Postavy budou nosit oblečení nějakých značek, používat nějaké konkrétní věci produkty, detektiv bude svítit při hledání pachatele konkrétním mobilním telefonem a vrah mordovat nožem od konkrétní firmy?
    Samozřejmé reklama by tam byla na každém voze, tričku, plakátu, bilboardu a čemkoliv dalším. Jen ne nezbytně součást příběhu samotného… Krom případů kdy by třeba pro Čechy typická populární detektivky měla každou epizodu coby reklamu příběh kolem jedné značky, služby, či produktu.

7. Chápu to správně, že Prima chce poslední svoje sledující odpudit úplně? Však Primě už docela ujíždí vlak, třeba oproti Nova/Oneplay.

8. >Prima by měla spíš začít přemýšlet nad tím jak zaujmout ty nastupující generace který už o televizi jako takovou nemaj zájem

Co třebaaaaa realityshow s youtubery? Ti mají ti mladí rádi ne?

Leave a Reply