Nakon uspesne dodele prethodnog laptop-a ( Original Post ) dobio sam od prijateljice njen stari, ocistio i stavio novi sistem i spreman je za udomljavanje nekome kome treba.
Dobijen je da se pokloni ! 🙂
Ovaj model je slabiji od prethodnog kog sam udomio ali za tipa osnovno multimediju, skolu dokumente itd…
Model : Asus E 200 H
- Intel Atom® x5-Z8350 1.44 GHz Processor cores: 4
- 29.5 cm (11.6") HD 1366 x 768 pixels LED backlight 16:9
- 2 GB DDR3-SDRAM 1600 MHz
- 32 GB Flash
- Intel® HD Graphics 400
- Wi-Fi 5 (802.11ac) Bluetooth 4.1
- Lithium Polymer (LiPo) 38 Wh 33 W
- Windows 10 Home
Napomena : BATERIJA je slaba ali na punjacu svakako radi najnormalnije (ne isplati se zamena baterije)
Ono sto mi od vas treba jeste da pronadjemo tu osobu po drugi put !
Rado cu odneti licno kolima gde god samo da nije bas predaleko od Beograda (150 km u jednom smeru maksimum).
Hajde da ponovo nadjemo novi dom laptop-u zajedno !
Bice i trece dodele samo nisam stigao da ga sredim jos 🙂
—
Banonimus
19 comments
Bravo.
Baš lepo, svaka čast 💜
Све најбоље теби човече ♡
S obzirom da je slabiji malo laptop, možda bi bilo dobro da mu instaliraš neku light verziju Linuxa koja ne koristi mnogo RAMa. Tipa Lubuntu ili ko se razume bolje, nek da predlog koju verziju.
кад будеш имо неки добар тад ће мени требати
шалим се брото, хвалс ти за добро дело
Gde da se prijavim i kad je izvlačenje sretnog dobitnika ?
Treba mom kolegi učitelju, ima svaki doniran i svakom je nešto falilo, ali ovaj će mu baš poslužiti, baterija je najmanji problem 💪
Meni ne treba, ali samo da podrzim posto u ovoj Srbiji svi samo gledaju kako da zajebu nekog i onda se nadju ovako retki ljudi.
Svaka cast isk sve najbolje
Pozdrav, dobro bi dosao kao gadget za wifi control za CA MXN10 jer preko kompa ne fercera, sta znam mozda bi vredelo probati.
Све најбоље легендо! Мој предлог је ако не нађеш преко редита види са локалним зборовцима јер они су директно помоћ доносили и после пожара (није преко организација)
Ako jos uvek nisi poklonio, jedno odeljenje osnovne škole u Nišu trazi laptopove za decu drugog razreda. Uciteljica pokusava da nadje donatora za 27 laptopa, jer toliko ima deteta u odeljenju.
Bravo 🌸
A onaj komp pozadi? 🤣🤣🤣

Moji roditelji imaju 2 laptopa…oba su stara 15 godina lol, mrzim da ih gledam kako se muče na njemu jer jedva Google otvori kada se JEDVA upali..A koriste ga svaki dan, ne znam kako ne polude, za samo jednu stvar cekaju 5 min da urade. Ponudio bih im ovaj jer izgleda kao da je 10000x bolji od ovoga što moji “koriste”.
Svaka cast baki
Preporuka – Odnesi u neki vrtić, treba im uvek. Ja sam svoj stari odneo kod sina u grupicu, a onda kad je crkao smo kupili nov.
Bravo legendo za drugu turu!