Как за бога спечели тя? Тя беше критично зле, най-лошото изпълнение
Нямах очаквания и пак съм разочарован
Михаела Маринова го заслужаваше най-много според мен
Лейбъла е хвърлил бая пара да я пратят там 100%
Интересно как този път не показваше резултатите, след като гласуваш 🤔
Бездара
Да живее Израел и Бибката Нетаняху!
Очевидно се е плащало и обещавало на когото трябва. В България явно е така…ако не те бутат, няма да стигнеш никъде със собствените си усилия.. Мисля, че и зрителите, които притежават нулево музикално образование, чуха, че фалшивееше на места /при първото изпълнение/, както и че не стигаше въздух /при второто/. Съвсем обективно имахме в пъти по-добри изпълнители тази вечер.

Михаела Маринова толкова добре се представи! Такова добро изпълнение от нея до сега, страхотно! Глас! Тя танцува и не се задъхва един път!
На Дара изпълнението беше най-зле…. Не знам как изобщо тя спечели….
Мъжа и пумак Ервин занимаващ се с “медицинска”трева е плати.Тя затова отслабна в гъза😀
Как за бога тая Корва ще ни представлява ? Какво е това бездарие, и защо трябва да го показваме ?
🤢🤮
Потрес
Да си беше изкарала циците направо да ги гледаме тях вместо да пее
Dara da go bara
облечена като ковра, като се има предвид че има 15 кила в повече, на нищо не приличаше. маринова пя добре но песента и беше нула. както и да е, най-вероятно няма да минем полу-финала така че няма да се излагаме
Трябваше да е Мона или Прея…
А линк към песента която е спечелила? Не е важно само артиста а музиката!
Аз се чудих между Прея, Инерглоу и Керана, ама явно не е имало много значение кого харесах най- много. Малко ми избива на лейбъл, предвид тримата с най- много точки, ама да ѝ е честито. Дано се справи.
И аз имам съмнения, че е нагласено, но не мисля, че трябва да се нахвърляме върху нея. Тя е артист, а продуцентката ѝ има бизнес интерес тя да участва там.
П.С. Трябваше да изпратим Луна. Първо печели Евровизия, после печели президентските избори.
# Дара who?
Мноо сум фчепатлен. Горду ми е.
Тук сте се събрали ебати сополите😂
Ужас
безДара ли бе?? Ахахахах… 😄 Тези хора нямат връзка с тая реалност.. 😄😄😄
Само да не й пуснат плейбек пак. Малко да се постарае.
Странно ли е, че за мен Innerglow се представиха най-добре?
За съжаление, колкото и аз да не исках, и колкото и да не искате да си признаете, точно такива артисти и песни печелят и се представят добре на този псевдо политичен “конкурс”. Така че от тази страна това е правилния избор.
Защо въобще сме се помъкнали на тоя конкурс, не знам. Представянето на Дара беше тъжно. Вярно, че сега понеже ще са по-малко държави имаме шанс да сме по-успешни, като на олимпиядата 80та, ама трябва л итака да се саботираме като я пращаме нея ?
34 comments
Напълно незаслужено!!!
Тя пееше най-зле, даже нямаше въздух 😭
Как за бога спечели тя? Тя беше критично зле, най-лошото изпълнение
Нямах очаквания и пак съм разочарован
Михаела Маринова го заслужаваше най-много според мен
Лейбъла е хвърлил бая пара да я пратят там 100%
Интересно как този път не показваше резултатите, след като гласуваш 🤔
Бездара
Да живее Израел и Бибката Нетаняху!
Очевидно се е плащало и обещавало на когото трябва. В България явно е така…ако не те бутат, няма да стигнеш никъде със собствените си усилия.. Мисля, че и зрителите, които притежават нулево музикално образование, чуха, че фалшивееше на места /при първото изпълнение/, както и че не стигаше въздух /при второто/. Съвсем обективно имахме в пъти по-добри изпълнители тази вечер.

Михаела Маринова толкова добре се представи! Такова добро изпълнение от нея до сега, страхотно! Глас! Тя танцува и не се задъхва един път!
На Дара изпълнението беше най-зле…. Не знам как изобщо тя спечели….
Мъжа и пумак Ервин занимаващ се с “медицинска”трева е плати.Тя затова отслабна в гъза😀
Честита ни загуба
https://preview.redd.it/5pmih8zg7rgg1.jpeg?width=565&format=pjpg&auto=webp&s=37059e30db6dd56bb08d246403cd1201d6db1d06
Дара печели вота и на публиката и на журито
Молец имаха невероятна песен!
Как за бога тая Корва ще ни представлява ? Какво е това бездарие, и защо трябва да го показваме ?
🤢🤮
Потрес
Да си беше изкарала циците направо да ги гледаме тях вместо да пее
Dara da go bara
облечена като ковра, като се има предвид че има 15 кила в повече, на нищо не приличаше. маринова пя добре но песента и беше нула. както и да е, най-вероятно няма да минем полу-финала така че няма да се излагаме
Трябваше да е Мона или Прея…
А линк към песента която е спечелила? Не е важно само артиста а музиката!
https://preview.redd.it/gwmgr1tbbrgg1.jpeg?width=1206&format=pjpg&auto=webp&s=58e2447c8a05d142f81080186354a5007f1fc6a0
Аз се чудих между Прея, Инерглоу и Керана, ама явно не е имало много значение кого харесах най- много. Малко ми избива на лейбъл, предвид тримата с най- много точки, ама да ѝ е честито. Дано се справи.
И аз имам съмнения, че е нагласено, но не мисля, че трябва да се нахвърляме върху нея. Тя е артист, а продуцентката ѝ има бизнес интерес тя да участва там.
П.С. Трябваше да изпратим Луна. Първо печели Евровизия, после печели президентските избори.
# Дара who?
Мноо сум фчепатлен. Горду ми е.
Тук сте се събрали ебати сополите😂
Ужас
безДара ли бе?? Ахахахах… 😄 Тези хора нямат връзка с тая реалност.. 😄😄😄
Само да не й пуснат плейбек пак. Малко да се постарае.
Странно ли е, че за мен Innerglow се представиха най-добре?
За съжаление, колкото и аз да не исках, и колкото и да не искате да си признаете, точно такива артисти и песни печелят и се представят добре на този псевдо политичен “конкурс”. Така че от тази страна това е правилния избор.
Защо въобще сме се помъкнали на тоя конкурс, не знам. Представянето на Дара беше тъжно. Вярно, че сега понеже ще са по-малко държави имаме шанс да сме по-успешни, като на олимпиядата 80та, ама трябва л итака да се саботираме като я пращаме нея ?