Дара е българският представител на Евровизия 2026

AdmirableFlow

34 comments
  1. Тя пееше най-зле, даже нямаше въздух 😭

Как за бога спечели тя? Тя беше критично зле, най-лошото изпълнение

2. Нямах очаквания и пак съм разочарован

3. Михаела Маринова го заслужаваше най-много според мен

4. Лейбъла е хвърлил бая пара да я пратят там 100%

5. Интересно как този път не показваше резултатите, след като гласуваш 🤔

6. Да живее Израел и Бибката Нетаняху!

7. Очевидно се е плащало и обещавало на когото трябва. В България явно е така…ако не те бутат, няма да стигнеш никъде със собствените си усилия.. Мисля, че и зрителите, които притежават нулево музикално образование, чуха, че фалшивееше на места /при първото изпълнение/, както и че не стигаше въздух /при второто/. Съвсем обективно имахме в пъти по-добри изпълнители тази вечер.

8. Михаела Маринова толкова добре се представи! Такова добро изпълнение от нея до сега, страхотно! Глас! Тя танцува и не се задъхва един път!

На Дара изпълнението беше най-зле…. Не знам как изобщо тя спечели….

9. Мъжа и пумак Ервин занимаващ се с “медицинска”трева е плати.Тя затова отслабна в гъза😀

10. Молец имаха невероятна песен!

Как за бога тая Корва ще ни представлява ? Какво е това бездарие, и защо трябва да го показваме ?

11. Да си беше изкарала циците направо да ги гледаме тях вместо да пее

12. облечена като ковра, като се има предвид че има 15 кила в повече, на нищо не приличаше. маринова пя добре но песента и беше нула. както и да е, най-вероятно няма да минем полу-финала така че няма да се излагаме

13. А линк към песента която е спечелила? Не е важно само артиста а музиката!

14. Аз се чудих между Прея, Инерглоу и Керана, ама явно не е имало много значение кого харесах най- много. Малко ми избива на лейбъл, предвид тримата с най- много точки, ама да ѝ е честито. Дано се справи.

15. И аз имам съмнения, че е нагласено, но не мисля, че трябва да се нахвърляме върху нея. Тя е артист, а продуцентката ѝ има бизнес интерес тя да участва там.

П.С. Трябваше да изпратим Луна. Първо печели Евровизия, после печели президентските избори.

16. Мноо сум фчепатлен. Горду ми е.

17. Тук сте се събрали ебати сополите😂

18. безДара ли бе?? Ахахахах… 😄 Тези хора нямат връзка с тая реалност.. 😄😄😄

19. Само да не й пуснат плейбек пак. Малко да се постарае.

20. Странно ли е, че за мен Innerglow се представиха най-добре?

21. За съжаление, колкото и аз да не исках, и колкото и да не искате да си признаете, точно такива артисти и песни печелят и се представят добре на този псевдо политичен “конкурс”. Така че от тази страна това е правилния избор.

22. Защо въобще сме се помъкнали на тоя конкурс, не знам. Представянето на Дара беше тъжно. Вярно, че сега понеже ще са по-малко държави имаме шанс да сме по-успешни, като на олимпиядата 80та, ама трябва л итака да се саботираме като я пращаме нея ?

Leave a Reply