Tényleh elhiszi -szerintem nem-, hogy azok után, higy sorozatban lekezelően nyilvánulnak meg különböző kisebbségekkel szemben, itt bárkit uszítani kell? Vagy azt, hogy saját akaratából és/vagy meggyőződéséből nem áll ki és mondja el a véleményét senki, csak akkor, ha egy párt uszítja?
Persze ebben az esetben is magukból indulnak ki…

Busy_Revolution_6523

27 comments
  1. Felszólítja a “tiszásokat”, hogy ne uszítsanak, aztán 1 sorral lentebb már fenyegetőzik, hogy “mert abból baj lesz”. Lol, ez aztán a “béke”….

2. Azért a végére egy abbú baj lesz more fenyegetőzés mindezek után odafért.

3. Még jó hogy nem azt írta hogy “Abbú baj lesz more”

4. Baj lesz geci a gulágon kapsz penthouset. Nagyapám volt ott, azt mondja nem megy a fűtés, hiába olcsó az orosz gáz, inkább orrba szívnád, mint vennéd.

5. Üzenem a fideszeseknek, hogy mindegy mit írok ide, úgyse tudtok olvasni.

6. Mint a dedós kistesó aki mindent a nagytasójára ken rá meg állandóan árulkodik.

7. “Vádold azzal az ellenfeled, amit te követsz el”

8. Szerény véleményem szerint bármely átlag magyar honfitársunk fikája többet ér ennél a vénembernél és attól amiket kiböfög a száján.

Április 12 után irány a börtönbe, alibaba-ról rendelt Ramszesz. 🙂

9. Ha bármelyik tiszás mondta volna már készülne az új nemzeti konzultáció és valszeg a választás elvesztése. Mivel Lázár mondta ezért csak pár mínusz százalék a Tiszától a háborgó cigányok miatt az orszagjárason

10. Mintha a fideszes stáb átállt volna a Tiszához és szándékosan szabotálná a kampányt.

11. Akárki felel a stratégiáért, sokat köszönhetünk neki, hogy alkalmatlan.

12. Bizony baj lesz… nektek, mert takarodtok a picsába.

13. Ez a fasz és a fostos rendszere az élő bizonyíték, hogy semmilyen rendszerváltás nem volt itt 89-ben.

14. Haha, pont az előbb hívott nagyanyám nevetve, hogy mit mondott Viktor és hogy mit hazudott a TV erről az ügyről. 😀

Minden nap megnézi a híradót és amikor beszélünk, elmondja, hogy ezek többet hazudnak, mint anno kádárék.

15. Eleve a cigányozás egy miniszterelnök Fb posztjában bicskanyitogató, ez a hülye meg még leírja 3x. Szerintem már beleszarnak teljes mértékben, hogy mennyire gáz/ciki/hiteltelen amit kiraknak, csak tolják fullba a kretént, hogy még véletlnül se kelljen semmit beismerni. Viktor takarodj már, nem kell megvárni az áprilist.

16. ha ezek után a cigányság beáll ezek a rasszista faszok mögé akkor meg is érdemlik

17. Orbán Viktor FB-kezelője már feladta, Orbán is…

18. Aztán nem értik, hogy miért csökken a népszerűségük. Nem baj, már várom, hogy megkapják az új méréseket.

19. “ne uszítsák a cigányt a cigány ellen” – magáról is beszél?

20. Azt bírom, hogy beszélnek ész nélkül, mostmeg a tiszára meg Magyar Péterre hárítanak. NEM Magyar Péter jött elő a wc kefékkel meg a szaros mosdókkal.
    Másrészt, nem kevés cigány származású ember, roma kísért végig életem során. Korai iskolás éveimben is, mint sokunkat, voltak ilyenek, olyanok. Nagyon haragudtam, nagyon gyűlöltem azokat aki agresszívek voltak, megtámadtak, stb, de nagyon sajnáltam azokat akik a légynek sem ártottak, mégis kiközösítették. Őket nem vette körül tíz másik cigány, mert akkor kuss lett volna, félelem. Amúgy mindig ez zavart a leginkább, a saját népem tagjai bullyingoltak engem is, mert szegény voltam, mert nem tudtam fürödni, alkesz apám miatt, stb.
    Én ezeket nem tudom elfelejteni 30 év után sem. Mert az néptől független, a gyengébbe könnyű belerúgni, úgy hogy megvédeni sem tudja magát. Köpök a nagy szavakra meg mellébeszélésre, a képmutatás mindig is ment, én félek a cigányoktól és igen átlagban előítéletes is vagyok, mert mit látunk, mit tapasztalunk, kirabolnak, leboxolnak vagynem? Mégis vannak barátaim és akiket tisztelek, mert felvállalták hogy ők azok, akik és sokra vitték. Nem könnyű, mögöttem nem álltak a szüleim, de neki még ezzel is meg kellett küzdeni. Nem az a dolga a politikának, a vezetőknek, hogy faszságokat ugassanak amit mióta élek nem változott érdemben, mert a gyerek bemegy iskolába, ugyanúgy megy a cigányozás, ugyanúgy megverik, bántják a gyengét a másságot és ezt a szülők is látják, úgyanúgy, mint akkor, amikor én voltam gyerek. Ezek egy életre meghatároznak dolgokat, generációk viszik tovább,miért? Mert kurvára nem változik. Az lenne a cél, hogy minden magyar egyenlő esélyekkel induljon és ha úgy alakul az élete ne wc pucolás legyen az esély. Vegyenek egy kibaszott takarítógépet, meg felszerelést, maszkot, kesztyűt. Jobb helyeken így csinálják. Van ahol a takarító nem egy státusz, nem azt jelenti, hogy erre vagy csak jó, hanem egy szakma felelősséggel, tisztességgel. A takarításnál sem arról kellene szólnia, hogy undorító, akkor hinném hogy civilizált társadalomban élünk, nem állatok között.

Meg hozzáteszem, nem alamizsna kell, meg százalék, hanem ha lehúzol 8 órát akárhol, abból egy átlag lakbér, a kajád, a telefon, utazás munkába, kijön. Telefon nélkül nehéz munkát találni, utcán nehéz mosakodni fürdeni, szakadtan, büdösen, hajléktalanul munkát találni, szinte lehetetlen, most amikor a diplomások is egy évig nem tudnak elhelyezkedni, amikor “válság”, háború van, amit nem én plakátolok ki ugye, most még tedd hozzá, hogy roma vagy. Gratulálok. Meséljetek még a munka alapú társadalomról meg az egyenlőségről.

Leave a Reply