Ovo je portal ZagrebInfo (koji inače uopće ne čitam, ne promoviram, niti preporučam). Bio neki clickbait naslov, očigledno promocija, ali zanimalo me o čemu je riječ. I evo, na promo članku od nekoliko paragrafa izbrojao sam desetine reklama, nekoliko pop-up slika i videa, par kataloga, poprilično scam-oglasa. Pola vremena jedino što se vidi na ekranu su reklame.
Ne kažem da je svaki portal ovakav, ovo je lako moguće najgori, niti kažem da su strani portali mnogo bolji, ali ovo je apsolutni kancer i iskreno, ne vidim zašto se ne bi napravila regulativa koja ograničava broj reklama portalima na neku razumnu količinu.
—
KPlusGauda
7 comments
A tek 24sata, Večernji, katastrofa
24 sata i Večernji su uveli reklame koje ti iskaču preko cijelog ekrana i mora proći nekoliko sekundi da ih makneš.
Ako ništa barem sam prestao pratit njih.
I onda ti isti portali žicaju da se maknu adblockeri jer moraju i oni živjeti od nečega, a ovako s reklamama izgleda članak nečitak i sve je nabacano bez ikakvog reda
Ja kazem da je svaki portal takav, a sadrzaj u “clancima” je nerijetko vece smece nego onaj u popup reklamama.
Brave browser. Topla sugestija. Nije apsolutno rješenje al dosta pomaze. Na mobu i na kompu
lol pa tko danas otvara ovo clickbait zutilo od portala? 80% contenta su reklame od kojih su 50% scam/prevara reklame koje bih cak svrstao kao i phishing… do kuda smo mi dosli 🙂 za 15 godina ce content biti 99.99% phishing reklame
Ko da si uso u neki virus a ne na neku ozbiljnu novinarsku stranicu, sramota.