Провоцирају напад на службено лице пизда им материна
Nakazo žandarska, slušaj ga samo što je silan nad novinarkom
Koja je poenta snimanja ne kontam.
Nije kao da će biti sankcionisan. Bukvalno lik može da je upuca na mestu, i nikom ništa.
Dajte snimajte kad se neko okurazi i ispegla nekog ovakog.
Jer čim jedan ćaci ne dobije batine, meni to izgleda kao fail.
Bukvalno svaki put kada osetim zamor, samo se setim da u ovoj zemlji ima i toliko divnih i hrabrih ljudi, i zbog njih ne smemo da stanemo, nemamo to pravo ni taj luksuz, moramo svi zajedno protiv ovog nevidjenog je**og zla da se borimo. Sve je marginalno u odnosu na ove odvratne orke.
Nabijem ih na kurac sve.
skini ovo ili iseci ili pikselizuj lika koji kaze “jebem li ti mamu u picku”, procesuirace lika bez veze
Ljudi ukapirajte da su ovi što su bili kod kombija na početku snimka ista ekipa koja je stajala oko ćacilenda do pre mesec dana i čuvala najgori šljam iz naše okoline, silovatelje, ubice, reketaše, narko dilere… Kakva bre policija. Policajac i lik koji nosi uniformu policajca nije isto.
Navikli plavi da im se ćuti,mirni su kao bubice kada odu u penziju :)))
Mrsh bre u pm shiptarsku!!! Dabogda ti se cela porodica razbolela! Govno pandursko odvratno!!!
Kakve glave
“Vama ne verujemo ništa”
Kolege su mi poprskane, zapravo znači razbiće mu žena glavu kada vidi šta mora da pere.
Kakav lep rad u Kuli oterali i cacije i policaciste u tri picke materine. Samo nek se nastavi redom.
17 comments
[Izvor](https://www.instagram.com/reel/DUNhmvQD4ke)
Svaka čast momku sa snimka.
Nosata majmunčina sa 2 grama mozga!!!
https://preview.redd.it/bkzih6500vgg1.jpeg?width=866&format=pjpg&auto=webp&s=b3271219a16694583aca181aa613ecc2f7583dc7
Провоцирају напад на службено лице пизда им материна
Nakazo žandarska, slušaj ga samo što je silan nad novinarkom
Koja je poenta snimanja ne kontam.
Nije kao da će biti sankcionisan. Bukvalno lik može da je upuca na mestu, i nikom ništa.
Dajte snimajte kad se neko okurazi i ispegla nekog ovakog.
Jer čim jedan ćaci ne dobije batine, meni to izgleda kao fail.
Bukvalno svaki put kada osetim zamor, samo se setim da u ovoj zemlji ima i toliko divnih i hrabrih ljudi, i zbog njih ne smemo da stanemo, nemamo to pravo ni taj luksuz, moramo svi zajedno protiv ovog nevidjenog je**og zla da se borimo. Sve je marginalno u odnosu na ove odvratne orke.
Nabijem ih na kurac sve.
skini ovo ili iseci ili pikselizuj lika koji kaze “jebem li ti mamu u picku”, procesuirace lika bez veze
Ljudi ukapirajte da su ovi što su bili kod kombija na početku snimka ista ekipa koja je stajala oko ćacilenda do pre mesec dana i čuvala najgori šljam iz naše okoline, silovatelje, ubice, reketaše, narko dilere… Kakva bre policija. Policajac i lik koji nosi uniformu policajca nije isto.
Navikli plavi da im se ćuti,mirni su kao bubice kada odu u penziju :)))
Mrsh bre u pm shiptarsku!!! Dabogda ti se cela porodica razbolela! Govno pandursko odvratno!!!
Kakve glave
“Vama ne verujemo ništa”
Kolege su mi poprskane, zapravo znači razbiće mu žena glavu kada vidi šta mora da pere.
Kakav lep rad u Kuli oterali i cacije i policaciste u tri picke materine. Samo nek se nastavi redom.
Koja govna