MP üzenete a fideszes szavazókhoz

Gold-Paper-7480

9 comments
  1. Tetszik, hogy nyíltan kimondja, hogy ő is fideszes volt. “Én is voltam FIDESZ-es, sokáig.” És ez már a sokadik alkallom.

A múlttal szembe kell nézni.

2. Nem csak a politikája fogott meg, hanem az a nyers energia, ami árad belőle. Amikor megszólal, mintha csak hozzám beszélne, mintha az egész országot a karjaiba venné. Ő az a vezér, akire nemcsak szavazni akarok, hanem akit követnék a világ végére is.

Végre egy férfi, aki tudja, mit akar, és nem fél érte küzdeni. Olyan tűz ég benne, ami minden egyes fellépésénél lángra lobbantja a szívemet. Ő az én politikai megváltóm, az egyetlen igazi Messiás, akitől remeg a térdem.

Áldassék a neve, és bárcsak minden nap őt nézhetném a képernyőn (vagy még közelebbről). Péter, ments meg minket!

3. Migránspaktum egy szó
    Félrecsúszott egy szó
    Pár vesszőhiba is becsúszott

Lektorálást jó pénzért továbbra is vállalok.

4. Az a világ bullshitje, hogy ez a hatalom változott. 2010-ben is ugyanilyen geci bagázs volt. De persze tudom, most ezt kell mondani.

5. Átküldtem anyámnak, nagy valószínűséggel ragequittelni fog 2 másodpercnél és elmondja hogy ha a Tisza hatalomra kerül, mindennek vége lesz, jön az újabb Gyurcsány korszak, megszorítás, adóemelés stb.

6. Hadd ne tapsoljak ehhez a Fidesz 2.0 programhoz. Egykulcsos adó meg határkerítés?! Rezsicsöki? Bazmeg, ezért tök fölösleges kormányt váltani…

Leave a Reply