Ha megkérdezi tőlem valaki, miért várom én annyira, hogy megbukjon a fidesz, akkor eszembe jut 20-30 indok kapásból, de elég toronymagasan van ezek közt az, hogy ezt a mocskos, szemétláda, beképzelt, szarházi férget lássam, amint kikap. Ahogy éppen nagyon szomorú, és végre, amint a pofájára esik. Ez a faszi elképesztő mértékű károkat okozott és okoz a mai napig minden percben.

Itt egy szösszenet arról, ahogy Lázár cigányozásáról értekezik. Ezt is be kéne olvasni szerintem a Lázár idézet után Magyaréknak az országjárásokkor. Annyira érdekelne, hogy a fideszes cigányságnak mi a véleménye az elhangzottakról.

Infamous-Student-386

38 comments
  1. Mi az, hogy megköszönni?? A kurva életbe tényleg, a kormány nem a saját pénzét kezeli, hanem a mienket, a pi pénzünkből osztogat, nem a sajátjából. Ők a vagyonfelhalmozást támogatták a gazdasági versenyképességgel szemben, és most ezt kéne tapsolnunk. Hülye barom.

2. Kedves Bayer úr, puszta kíváncsiságból kérdezem: járt már valaha Thaiföldön?

3. sajnos csomóan nem nézték meg a postájukat és nem vették észre, hogy a partnerül lenyúlta a magyar vérplazmabizniszt és az abból dőlő milliárdokat zsoltika… mi az orbán kormányoktól téged kaptunk, te gerinctelen szarhalom

ja és a kurva anyád

4. Annyira ostoba ès alpári ez a barom, mindig megdöbbenek, hogy teret kap.

5. ha nekem meg kell köszönni a “kormány” adomanyait, akkor a fidesz-hívok fizessek vissza az államadósságot

6. O jatsza ezt a szerepet, bar nyilvan nagy muveszet nem kell neki, mert alapbol ilyen. A szegyen az, hogy szazerek tapsolnak neki…ez a baj

7. Nem lázítani akarok, de nem fél, hogy egyszer majd jól agyonverik?

8. Én az elmúlt 16 évben -10 évet kaptam (ennyivel többet kell szívnom miattuk). Köszönöm!

9. Legalább annak a könyvnek olvasta a rövidített változatát.

10. Egyebkent az mi a kurva anyja becsipodes, hogy orbantol meg a fidesztol kap az, aki kap?!?! A megbaszott mocskos uristenit! A kibekurt adoforintjainkbol, meg az eu penzekbol adtok, elo ne adjatok, hogy a sajat csikkzsebetekbol jotekonykodtok, ti fergek!

Ja, es elkoszones elott: a jo kurva anyad bayerzsoti.

Fuggony.

11. Ezek voltak annak idején előbb a leglelkesebb nyilasok, majd lettek hithű komcsik, s ha esetleg megélték a rendszerváltást ők lettek a legnagyobb libsik.

12. Az a legszomorúbb, hogy az Orbán kormányt le lehet váltani, de ezek a férgek attól még megmaradnak. Tesco-s Alex Jones, de nem szórakoztató, hanem gusztustalanul buta és proli.

13. Bayer helyében azért inkább elkerülném pl. észak Borsod megyét a következő időszakban. Bár gondolom Ő amúgy sem a hazai turizmus híve, inkább Seychelles a cél.

14. A mondatai mögött felsejlik a nyilas hungarista, antiszemita családi múlt.

15. Bayer azt írja amit ők gondolnak erről és irányba állítja a csapatot.

16. Vajon milyenek a gyerekei? Viszik tovabb a szep katolikus konzervativ ertekrendet?

17. Ezt Bayer írta ki? Sajnos tiltva vagyok már mindenhol is 😅

18. Mar vártam “Mr 2 percig káromkodok” pártkatona faszfejet, mikor ömlik ki valami szar a szájából. Köszönjük, megvolt. Lenyugodhatsz a picsába. Visszamehetsz az orban segget nyalogatni. Szégyen ez az ember.

19. Oké, de ne csináljunk már ennek a kibaszott prolinak mindig reklámot! A szabolcsi telepi kristályos cigány gondolatai többet érnek, mint ezé a faszé

20. Csak így tovább Bájerzsóti, csak így tovább. Antagonizáljatok csak egyre több embert, ahogy szorul a hurok. Rekesszetek ki mindenkit, amíg már csak ti maradtok, a gusztustalan, paranoiás, remegő kemény mag. Aztán majd a börtönben böföghetitek tovább a faszságaitokat egymásnak. De gondolni utána már senki se fog rátok, mert semmi értékeset nem tettetek.

21. Inkább te köszönd meg, hogy annak ellenére, hogy nyomorban tartjátok őket, rátok szavaznak mindig te patkány.

22. Na ezt kellene minden ciganynek elkuldeni, ezt gondoljak roluk

Leave a Reply