Zašto projekti poput Spud Buda i Dubai fritule kratko traju? Zato što su prosječni, preskupi i ovise isključivo o internetu

grenadirmars

8 comments
  1. Mislim da je u svemu ovome cijena najveci faktor. Sve da i jesu prosjecni, a i jesu, da su cjenovno atraktivni, odrzali bi se.

Ali u standardnom Hrvatskom ugostiteljskom pristupu, nema tu atraktivne cijene. Ako te ne opletu po novcaniku za osrednju hranu, osjecaju se neispunjeno!

2. Treba upozorenje da je link na one smećare iz plave kamenice, da sam znala ne bi kliknula.

3. Dubai fritule je pokrenuo pobjednik (ili finalist?) MasterChefa koji i dalje operira vrlo profitabilan biznis…

Ali naravno; vrlo vjerojatno krivotvoritelju intervjua sa Sanaderom nisu dali da besplatno ždere pa ih pljuje…. po običaju.

4. Ili zato jer kuhano krumpir s prilogom naplacuju ko komad mesa, more mrš.

5. A koji to drugi trendovi u gastronomiji dugo traju?

6. Po mom mišljenju, precijenjeno, a temeljeno na prolaznom trendu. Najlakše je kopirati nešto bezveze izvana i prodati po velikim cijenama.

7. Ja koji sam svastojed kad sam probao taj spud bud sam se osjecao najjadnije na svijetu sta sam za to dao 9 eura.

Vrijedi 5 evra ako i toliko. A ima takav potencijal.
    Zudim da nadjem koliko-toliko zdrav fast food.

Ukratko – premasno, sira nekakvog koji se polu otopio pola kile, meso zagorjelo i okusi kao da je smisljao beznosni nafurani tinejdzer.

Na kraju sam pokusao prikriti te neukuse sa dosta soli. Nije uspjelo. Ostavio nakon par zalogaja.

Odavno nisam nesto gadnije i gluplje probao.

Mene samo cudi da je to postalo popularno uopce. I to i ono dubai govno. Cuj pistacio i masno slatko tijesto?
    Fuj

Leave a Reply