Január legnagyobb eseménye az volt, hogy tél volt. Hóval meg mindennel 😀 Csak ki nem jutottam ezeket fotózni. Amikor mégis, akkor készültek ezek a képek. — colt2x Tags:Hungary 6 comments Jó képek, köszi a hangulatot! 🙂 Utolsó a legjobb mintha egy képeslap lenne Gyönyörű vibe képek, szép munka. (Bár utálom a havat, szerintem nem ide való, nem vagyunk mi Szibéria lol.) A 10. szerintem nagyon jó. Több mint egy szimpla téli zsánerkép. “Látom a házunkat!” Tényleg az utolsó a legjobb. Van egy nyugodt hangulata, talán a sárgás fények miatt. Fehérváron még a régi közvilágítás van? Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Gyönyörű vibe képek, szép munka. (Bár utálom a havat, szerintem nem ide való, nem vagyunk mi Szibéria lol.)
Tényleg az utolsó a legjobb. Van egy nyugodt hangulata, talán a sárgás fények miatt. Fehérváron még a régi közvilágítás van?
6 comments
Jó képek, köszi a hangulatot! 🙂
Utolsó a legjobb mintha egy képeslap lenne
Gyönyörű vibe képek, szép munka. (Bár utálom a havat, szerintem nem ide való, nem vagyunk mi Szibéria lol.)
A 10. szerintem nagyon jó. Több mint egy szimpla téli zsánerkép.
“Látom a házunkat!”
Tényleg az utolsó a legjobb. Van egy nyugodt hangulata, talán a sárgás fények miatt. Fehérváron még a régi közvilágítás van?