Sranda, jak se krysa pokouší udržet poslední zbytky důstojnosti — NotBorn2Fade Tags:Czech RepublicCzechia 3 comments Jsem rád, že konečně uznali to nejmenování. Nicméně “nechce nechat vstoupit do sporu soud” je dost bizarní protidemokratický výrok. Obzvlášť ve spojitosti se soudem ústavním. Macinka je mega tuff mean girl, fakt ze jo, slayyy, period!! v kombinaci s tim rannim postem o tom, jak nejspis “dluzi” mafii a Turkovi, jsou dalsi zpravy o tom kktovi jen lepsi a lepsi Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Jsem rád, že konečně uznali to nejmenování. Nicméně “nechce nechat vstoupit do sporu soud” je dost bizarní protidemokratický výrok. Obzvlášť ve spojitosti se soudem ústavním.
v kombinaci s tim rannim postem o tom, jak nejspis “dluzi” mafii a Turkovi, jsou dalsi zpravy o tom kktovi jen lepsi a lepsi
3 comments
Jsem rád, že konečně uznali to nejmenování.
Nicméně “nechce nechat vstoupit do sporu soud” je dost bizarní protidemokratický výrok. Obzvlášť ve spojitosti se soudem ústavním.
Macinka je mega tuff mean girl, fakt ze jo, slayyy, period!!
v kombinaci s tim rannim postem o tom, jak nejspis “dluzi” mafii a Turkovi, jsou dalsi zpravy o tom kktovi jen lepsi a lepsi