Békés04: a 21kutatóintézet mérése majdnem megegyezik az Exanumbers kalkulációjával.

Impressive-Gate7759

14 comments
  1. Azért ahhoz is tehetség kell, hogy az elszegényedett Békést se tudja megtartani a helyi földesúr.

Amúgy szerintetek a napraforgó polgi Csabán, átáll majd a Tiszához? Én nem adnék neki esélyt, egye meg amit főzött. Pedig 10-15 éve még nem tűnt olyan elvtelennek, amilyen.

2. Orosháza körzete? de rákerestem:

*2014 és 2022 között Simonka György (Fidesz-KDNP) volt az országgyűlési képviselője, 2018-ban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozást indított ellene különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt. Pártja a Fidesz-KDNP a 2022-es választás előtt leváltotta és helyette Erdős Norbertet (Fidesz-KDNP) indította a választáson, aki megnyerve azt 2022 óta képviseli a választókerületet.*

3. Ez egy ilyen tematikus térkép,hogy kikett sértett már vérig a Lézer Jancsink?

4. Még mindig baromi sok a narancsos körzet a térképen.

5. Alakul ez, de mindenkinek, aki változást szeretne el kell mennie szavazni, akkor nyerhetünk!

6. Pécs belvárosában születtem és nevelkedtem. Mindig mindenhol azt hallottam, hogy fúj Fidesz, és ugyan elköltöztem már, de könyörgöm, aki a narancs részeken él, árulja már el hogy EZ MI? Baranya mi a jó Istentől ilyen narancssárga?

7. Én Baranya 04-ben továbbra is hiszek, szerintem Kapronczai nagyon jó jelölt, Szigetváron ismerik és szeretik, Szigetvárt biztosan behúzza, a Fideszes Nagy Csaba meg hiába van jó régóta, a kutya sem ismeri, és egyre nyilvánvalóbb az embereknek, hogy semmit nem hozott ebbe a régióba, egy nulla a faszi, senki nem is látta a körzetében. Látom, hogy a Tisza folyamatosan járja a falvakat, és hiszek benne, hogy mire itt lesz a választás, ott is többségbe kerül.

8. Ez arány a Mráz-féle gittegyletnél, a Mandinernél, az Origón fordítva fog megjelenni,

Leave a Reply