Bol som dnes v minicity, mali všetky miesta plne, tak som zaparkoval na takomto podobnom mieste, po nejakom čase došla "majiteľka" ze z miesta musím odísť lebo to je jej.
Jasne ze som preparkoval, ale potom som sa prešiel v tej časti a nikde nevidím skoro žiadne značky ani ecv, tak na základe čoho sú všetky tie miesta vyhradené, predsa neplatí už, ze preciarknute miesta sú vyhradené, bez značky je to normálne miesto, nie? Dokonca veľa miest tam ma bariéru, tiež bez značky, priestor nieje označený ako súkromný pozemok, tak co je reálne vyhradené miesto v tej časti?

wndg

4 comments
  1. Nebolo to pri nejakej novostavbe? Kde ked kupujes byt, tak je podmieneny aj parkovacim miestom?

2. Podla nejakeho noveho zakona , tam uz nemusia byt ecv?
    Tiez mi to pride matuce, napr. pri jednej jednote je napr 20 takychto miest, ale netusim ci su pre tu jednotu, – zakaznikov alebo niekoho ineho..

3. Parkovanie sa vyhradzuje zvislou dopravnou značkou “Zákaz zastavenia” s dodatkovou tabuľou “Vyhradené parkovanie”, bez nej sú to len omaľovánky na zemi.

Na oboch stranách tej ulice je obyčajné modré P, takže veselo parkuj.

4. možno je to súkromný pozemok, ale mala by tam mať mechanicku zabranu. pozri si na katastri mapu

edit. googlim to za teba a naozaj sa jedna o sukromne parkovacie miesta kde nemozes parkovat, ale aj tak by tam mala mat mechanicku zabranu aby si mohol dostat pokutu si myslim

Leave a Reply