Vitézy felmossa a padlót Gulyás Gergely Kristóffal

Weekly_Car956

19 comments
  1. Nem igaz, Tiszas deepfake, nem Szentkiralyi Alexandra hanem Szentkiralyi Alexandra Veronika mondta, tisztelettel, Gulyas Gergely Kristof Mihaly, hajra Fidzse-Kgst

2. Tipikus fideszes tempó. mint amikor hétfőn ezt mondja a Viktor, kedden az ellenkezőjét, és amikor valamelyik lesz, hát akkor látjátok már megint igaza lett a röfinek. közben csak szélhámos hazudozók, csalók.

3. khm…

Csak a szokásos nerfidesznyik ellenzéki lét… amit itt látunk…
    Meg Győrben…
    Meg Hódmezővásárhelyen…
    Meg láttunk Esztergomban…

Vajon a Parlamentben is fogjuk idén már látni?!

Még bő 2 hónap!

4. Én csak azért jöttem, hogy kommenteljek, hogy felismertem a zenét Lemmino videóiból.

5. Nem csak felmosta. A rongyot ki is csavarta, utána pedig a szaros vizet lehúzta a klotyón. Szép volt Dávid!

6. Ez a GulyásGergelyKristóf egy igazi kontraszelektált faszcibáló.

7. És erre válasz is érkezett? Mert arra lennék igazán kíváncsi. Vagy csak annyit reagált GGK, hogy azt a videót “nem mi szültük”?

8. u/GulyasGergelyKristof nem látlak itt a kommentelők közt hogy megvédenéd az álláspontodat.

9. Remélem eljön az a csak utópisztikus vágyálmaimban gondolt jövő, hogy újra olyan miniszterek vezetik majd az országot akik értenek is ahhoz amit rájuk bíztak, és nem az önös érdek dönt majd a szegmensek sorsáról, és az önkényes vezetők nárcizmusa. Például: a foci nemzeti ügy, autóutak a legfontosabbak, hiszen politikusaink azon közlekednek, vagy az oktatásért és még sok szociális ágazatért felelős miniszter teljes szociopata hozzáállása a kérdésekhez, és a parancs alapú oktatás, egészségügy szemlélet.

10. Tényleg nem értem ezt ami itt folyik. Milyen munkavégzés ez, ahol ennyire hülye valaki és szembeszélben hugyozik? Esküszöm egy ovisnak több esze van, mint ennek a GG-nek… Hogy lehet ennyire kevés ésszel ilyen felelősségteljes helyre bejutni? Értem én, hogy kevés mára pártkatona, és alig van már miből válogatni, de azért valami nívónak a Fidesznél is kellene lennie! A nevét ez a szerencsétlen le tudja írni?

11. avagy “2 fideszes faszmajom kamu civakodik hogy a hiszekeny parasztokat szorakoztassak”

itt mar tenyleg mindenki elfelejtette a kibaszott fopolgarmesteri valasztasokat?

Leave a Reply