Eltávolította az uniós zászlókat az agrártudományi egyetemről a rektor

Kobaljov

28 comments
  1. Tegyél ki helyette oroszt, te talpnyaló csúszómászó.

2. Legalább bebizonyította, hogy nem földművelő, hanem paraszt

3. Mocskos szemét EU! Volt pofájuk visszaszólni, mikor 15 éve gecizünk velük.

4. Én meg az egész éves fizetését távolítanám el a magyar gazdák javára!

5. Nem tudják már, hogy kínjukban mit csináljanak

6. Gondolom akkor visszaadja az EU-s támogatásokat is

7. Az a baj, hogy holnap minden tanár és diák be fog menni.
    Az is baj, hogy nem kezdődik országos sztrajk a többi egyetem és rektor részvételével.

Az is baj, hogy a gazdák és az agrár bárók ilyenkor kussolnak, pedig megnezhetik magukat, ha a ruszkiberenc fidess nyer megint és baszhatják a támogatásokat.. 

8. Erről is szavazunk áprilisban, hogy Európa és a nyugat felé fordulunk, vagy inkább az ilyen szovjet szagot árasztó akarnokok kapnak még nagyobb teret.

9. Szuper, néhány hónap múlva pedig ezek a szarjankók lesznek eltávolítva az egyetemekről

10. Az ilyen szolgalelkű rektort mikor fogjuk eltávolítani?

11. Biztos eltakarta az orosz zászlót! Ócska jobbágy!

12. Gondolom azért az EU-s támogatásokat nem utasítják vissza. Felmentem az egyetem honlapjára, rögtön ott virít a Széchenyi Terv Plusz EU logó, alatta hogy milyen projekteket nyertek. Vicc amit művelnek ezek.

13. Ugyebár ez a volt Szent István Egyetem (Gödöllő), tehát államalapító első királyunk nevét előbb vették le.

14. és ö ki a kurva anyja hogy ezt egyedül meg meri lépni?

15. 3 honap mulva ujra kint leszek. Thank you for your attention on this matter.

16. Pedig a magyar kellett volna leszedni mert pártunk és kormányunk és bölcs vezérünk ténykedésének köszönhető az EU-s programok törlése.

Leave a Reply