Jól emlékszem, hogy a Bidennél is volt ilyesmi? Én azt várnám mostmár, hogy elaludjon élőben, vagy valami hasonló. Ha jól értem, most, az incidens után nem voltak már sajtó kérdések, arra nem maradt idő XD

DahliaXjapan

45 comments
  1. Begins at 00:30.

Audio at 00:34.

Woman in green immediately looks at him, repeatedly rubs her nose at 00:47.

Edit; Not to forget to mention that he immediately ends the press conference and everyone is ‘asked’ to leave within seconds.

https://www.reddit.com/r/videos/s/p9OcxOTXDb

2. #És valószínűleg ez volt a legértelmesebb dolog ami elnöksége alatt kijött belőle.

3. Megtarthatná ezt új szokásnak, hogy csak alul ömlik belőle a szar.🙄

4. Valószínű én is beszarnék ha benne lennék azokban a bizonyos aktákban.

5. Nos egy beteg után, egy másik következett az elnöki székben. Mondjuk Biden legalább nem sz.rt be elő adásban. Legközelebb válasszanak meg egy oposszumot elnöknek. Az legalább aranyos.

6. Látom Magyarisztánba el se jutott a hír anno, bírósági tárgyalásai alatt is pelus volt rajta mert nem bírta, túl hosszú volt neki… Aztán mondták a hívei és ez most nem vicc h minden igazi férfi pelenkát visel, hát grat America h ez kellett másodszor, meg itt is mindenkinek aki elhiszi meg vitatkozik h nem volt mindig fullba hülye meg vannak tervei, komplexebb gondolatai, aha hogyne, aki tud mutasson nekem egyet!

7. Nem vagyok meggyőzve, bárki elengedhette ezt a galambot – ha valóban az volt. + Elég gyakran előfordul, hogy nincs kérdésre lehetőség és kidobnak mindenkit.

Amit az elmúlt hónapokban művelt bőven elegendő. Nem kell nyilvánosan összefosnia magát, hogy nullázza az USA hírnevét.

8. Nem újdonság, a The Apprentice forgatásáról voltak sztorik, hogy a csávó annyira be volt nyomva mindennel, hogy rendszeresen összefosta magát.

9. Már volt ilyen. Vagy behaluztam? Elvileg pelust is hord. 79 éves demens bácsi összeszarja magát. Ez nem hír. Csak nem bábként kéne az elnöki székben összefosnia magát, hanem az elfekvőben.

10. Évek óta mennek a felvételek körbe, sokszor látszik, hogy a vén faszszopón pelenka is van. Végre jól el lett kapva 😀

11. Én nem értem, én kurvára nem hallok semmit amiből EGYÉRTELMŰ, hogy összeszarta volna valaki magát.

12. Nem lennék most az iráni vezetők helyében 

13. Ha te vagy a szabad vilag vezetoje, csak siman beszarhatsz akarmikor. Bazisolt.

14. Orban az orrában turkál. Gulyás Geri és Dajcsazértsemtanulokmegtamás idegesítően szipog 😅

15. És neki van hozzáférése az atomrakétás táskához….

16. Sokan undorodó arccal állnak ülnek mellette.
    Ezer képen ott van a jól-rosszul leplezett undor

17. Csak jelzem, hogy a csáveszröl folyamatosan kerül fel felvétel ahogy bealszik minden féle találkozón. Bident meg, hogy osztották érte elnöksége alatt. Röhögnék az amcsikon , hogy kit választottak elnöknek, csak magyarként komikus lenne.

18. “Az igazi férfi az mindig egy picit spicces és van egy diszkrét szarszaga.” (Bohumil Hrabal)

19. Már a múltkor is beszart a D-napi megemlékezésen Normandiában. Tavaj nem sokkal miután megint elnök lett.

Meg ott volt az is amikor Putin jött hozzá és a limuzinban fogta mellette az orrát lol.

Leave a Reply