Videoda anlattığı dilekçe formatı işinize yarayabilir diye paylaşıyorum. Bu konuda diğer yayıncılar da ses çıkarmalı. — Kotyoran Tags:TurkeyTürkiye 7 comments Bilen birisi yazabilir mi, bu Türk gençliğine düşman iktidarın oyun platformlarını yasaklamaktaki amacı ne? Ne çıkarı var? Ben basit bir adamım. Can Sungur görürsem tıklamam. akp virali alan birinin bunu yapması çok iyi akplilerde görür seçim öncesi akp propagandası yaparken ne olacağını düşünüyordu acaba İha siha 31i çeken can sungur paylaştıysa izlemem açıkçası, insanın biraz karakteri olmalı. bu yağcı dalkavuğun redditte ne işi var. iğrendim. bi’ kere yaptın mı o işi biter milletin gözündeki yeri. Bu adam seçim zamanı hükümet propagandası yapmıştı diye hatırlıyorum Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Bilen birisi yazabilir mi, bu Türk gençliğine düşman iktidarın oyun platformlarını yasaklamaktaki amacı ne? Ne çıkarı var?
bu yağcı dalkavuğun redditte ne işi var. iğrendim. bi’ kere yaptın mı o işi biter milletin gözündeki yeri.
7 comments
Bilen birisi yazabilir mi, bu Türk gençliğine düşman iktidarın oyun platformlarını yasaklamaktaki amacı ne? Ne çıkarı var?
Ben basit bir adamım. Can Sungur görürsem tıklamam.
akp virali alan birinin bunu yapması çok iyi akplilerde görür
seçim öncesi akp propagandası yaparken ne olacağını düşünüyordu acaba
İha siha 31i çeken can sungur paylaştıysa izlemem açıkçası, insanın biraz karakteri olmalı.
bu yağcı dalkavuğun redditte ne işi var. iğrendim. bi’ kere yaptın mı o işi biter milletin gözündeki yeri.
Bu adam seçim zamanı hükümet propagandası yapmıştı diye hatırlıyorum