Нарочно не пуснах тема вчера, за да видя някои дори дали ще се сети, но уви……

Изглежда никои вече не ги помни, а младите дори не знаят, че са се състояли такива зверства в нашата държава, където десетки хиляди са убити, рязани живи на парчета и измъчвани от комунистите шумкари.

Изглежда подмняната на населението в България след 1944 беше успешна, комунистите и дегенератите се множат, а интелигенцията беше убита и заменена. Много жалко. Поклон, аз ще ви помня доде умра !

Smooth_Painter_2792

7 comments
  1. HAILL HITLER
    Жалко фуюрера не оспя да махне кафявото.😆

2. Комунистите са жалки същества

3. Аз лично не съм забравил, но какво да коментирам с разни отрепки, които се правят, че жертвите не ги “почитат” децата, внуците и агентите на самите палачи, че дори и палачите, които са останали живи? За тукашните туземци, всеки могъл да се промени… 

4. Не само тук, почти никъде не се спомена. Особено в големите медии също.
    Аз не съм живял по това време, но макар и малко, имам достатъчно акъл да проумея нещата, дето са се случвали и последиците, затова и аз си позволявам да ги мразя.

Но много от хората са БКП поколения, дето просто им е удобно да се забрави този факт. Апартаментчета, бизнесчета и политиченца, доста има дето са се пръкнали от зловонната утроба на комунистическата партия в България и има интерес това да се забравя и забравя. Все пак това е един от коронните им номера – да променят историята.

И ще завърша с това – They walk among us.

5. Умнико Ти 🫵 изобщо запознат ли си с действителността в периода 1932 – 1944 г какво се е случвало в България. Всяко действие си има пропорционално противодействие. Не заставам на ничия страна и едните и другите са долни отрепки за мен …. Наследството им можеш да видиш в днешната кочина наречена ” парламент” ….

6. По Канал 1 пуснаха филм в памет на жертвите на комунизма.

7. А за жертвите на псевдо “демокрацията” (свободията), кога ще направим мемориал? Сума народ изпука и продължава да си мре, от мизерия поради безработица, лошо здравеопазване, беззаконие, безвластие и безотговорност!… 🤔

Leave a Reply