Cine este românca Corina Tarniță, profesoara de la Princeton menționată în documentele Epstein

mrktm

6 comments
  1. Suna a articol defensiv. Avem multi romani “genii” in State insa numele lor nu apare alaturi de Jeffrey la cc.

2. Pe cine intereseaza, nu e ca si cum nu avem destui pedofili in tara care fut elevi/studentisi nu patesc absolut nimic

3. Ceva îmi spune că nu a făcut nimic nașpa.

Am făcut același liceu (era puțin mai mare), cunosc ce spuneau profesorii despre ea, a fost soția regretatului Mihai Pătrașcu, și ea și el veneau din niste medii și familii unde să faci proxenetism nu e opțiune.

Sper să nu mă îndoiesc.

4. Recomand seria celor de la DroSiteNews despre [cum ajuta Epstein Israelul să vândă armament și supraveghere](https://www.dropsitenews.com/s/epstein-and-israel/archive?sort=new) peste tot în lume. De asemenea, arată și cum criticii lobby-ului israelian în Statele Unite erau defăimați, cât și legăturile sale cu un fost prim ministru via un fost spion care locuia într-unul dintre apartamentele pedofilului condamnat.

5. Nu există nicio dovadă că respecta a avut vreo legătură cu prostituția/traficul de persoane. Epstein a avut legătură cu lumea bună, inclusiv academica.

6. Doctorand în Matematică! Poate a făcut 2 calcule-n plus…

Leave a Reply