Jedan nepopularni

Scout171421

18 comments
  1. Ako je sila ono što želite da vlada, neka vam se i ostvari da tu silu osjetite na svojoj koži. Sramotno!

2. Neozbiljan si, samo zato što ti “ide u prilog” ne bi se smio zanemariti kršenje zakona i ustavnog poretka. Pogledaj malo istočno kako izgleda država kad vlast ima odriješene ruke i radi ovakve stvari na svakodnevnoj bazi.

3. Al bitno da se vecina zgraza u situaciji koja je u Srbiji gdje Vucic i njegova sekta imaju kvazi-diktaturu. 
    Kod nas laganini ista stvar i to sve zbog… Thompsona?

I jos je zabavno sto vlada gazi preko tudjih ovlasti i samo stvara jos vece podjele medju ljudima zbog politickih poena. 
    Zasto se jednostavno nije onda docek organizirao u Splitu?

4. Hrvatski domoljubi – radje ce podrzavati stranku koja je Hrvatskoj napravila visestruko vise stete nego Domovinski rat, koja je raselila vise hrvata nego sto su ih cetnici ubili i koja im sere u facu svaki tjedan nego podrzavali da, ne daj boze, ljevica bude negdje na vlasti.

Nikad nije bila stvar Hrvatske, nego njihovog ega i da su oni uvijek u pravu. Ipak su oni direktno od boga izabrani i oni ne mogu biti u krivu, pa makar to znacilo sranje po svojoj drzavi u smislu podrske hdz-u.

To je ekipa kojoj pocne pjena na usta ici kad im kontriras.

5. B-B-BUT…MUH RULES!!!! M-M-MUH EU RULES!!!!! Leftard tears

6. Šteta što nije bio tako odlučan i domoljuban za vrijeme rata nego je sa minornom bolesti odlučio graditi karijeru diplomate. Mogao je recimo otići braniti domovinu, ne igrati basket po Zagrebu

7. Plenki je gotov, sad je svima jasno. Što će nam umiveni Anušić ako možemo bez svih tih parada i pretvaranja imati pravog Anušića. Samo, kako će Anušić okupiti glasove centra na izborima? Popušit će kao onomad Zečina. Sami pali, sami se ubili.

8. Već puno godina u Hrvatskoj se samo šutjelo i trpjelo lažne domoljube i lopove. Ovo može spasiti Hrvatsku ili je uništiti. Ovo je točka pucanja samo da narod bude na pravoj strani.

9. Ako sad ne reagiramo bude prekasno. Ovo stvara opasan presedan.

10. Kako glupa država, samo da doživim da ove gnjide odu sa vlasti

11. Kao što sam davno napisao. Lijevi ekstremizam Možemovca izaziva reakciju desnog. Između likevog i desnog ekstremizma nema razlike

12. U banci mi odbili kredit. Trebao sam reći da ću od kredita kupiti Thompson merch i Plenky bi mi valjda osobno progurao odobrenje

13. Al nitko ne kukua za piskupljenja…pogotovo ovo najnovije od HZZO-a čak 60%……..

14. U Beogradu može, u Zagrebu ne može. Ništa puščaj Baju Lil Knindzu that will show em

Leave a Reply