Sramota da pileći batak /Karabatak kosta skoro kao juneće meso

Nickbuc18

37 comments
  1. Cekaj za koji dan kad se sklone ograničenja cena pa ces videti

2. јебеш ми све

у Босну већ одавно идем по гориво, а како време иде морам почети тамо да купујем и храну, и остало

3. Gde si kupio ovo? Batak bez kosti u mojoj lokalnoj mesari je 510rsd. Skoro svaki dan ga kupujem. U subotu sam ga kupio, cena 510rsd.

4. Врло једноставно решење

Чувај своји пилићи и биће ти и јефтинији и много здравији и укуснији

5. Nemojte da me zajebavate? Sad sam gledao koliko je ovde u češkoj. Ispada kada preračunam oko 420 dinara kilo. Nemoguće je da je 3x skuplje???

6. U matijevicu bataci su 220rsd/kg, gde si ovo kupio?

7. ZAvrnuo te komšija za cenu, kaži mu da ti kum radi u inspekciji pa on neka pogađa da li se šališ ili ne…

8. Ili su te prevarili ili je ovo nekakva fejk slika jer mozes citavo pile naci za 300 dinara.

9. Skupo. Na pijaci za te pare mozes da kupis cureci file.

10. Ako je nesto za dzabe to je onda batak jebeni, nema sanse da ovo nije medju gotovim jelima tamo bilo pa mu digli cenu

11. ovo je pečeni, običan je oko 500din kilo, kupila juce u maxiju

12. Друже …Где ти то купујеш по тим ценама ?

Пиле у ЛИДЛУ је 190 динара килограм

13. Bio skoro batak sa koskom 230 dinara na akciji 🙈

14. Peceno ili zivo? Ako je peceno, ne znam sto se cudis, sve je “skupo” ali ti stedi vreme. I pljeskavica od 200 grana je 400 dinara kad uzmes u nekom rostilju pa se niko ne buni.

Ako je zivo, onda te je neko apsolutno odrao.

15. Nemoguće. Sad sam bio u maxiju, kilogram junetine je oko 1500 dinara, a pileći file (belo meso) košta 790 din.

16. Jbt još malo pa će da idemo u Bosnu da kupujemo i hranu pored goriva, užas.

17. Upravo sam platila 3 krastavca 385din u lidlu… videla tek kad sam stigla kući

18. Em pileći batak, em bez kostiju plus pečen.

Bukvalno ti treba 2-3 minuta da odkostiš batak. Uzmeš pileće batake sa delom trupa, odsečeš batak i karabatak od trupa i od njega možeš da skuvaš jako dobru supu. Takvi bataci su najviše 300 dinara kilogram.

Naučili ste svi da vam je sve na gotovo i onda se žalite na cenu.

Leave a Reply