Amúgy orvosilag úgy helyes hogy a bot azon a kezeden használod amely ellentétes a sérült lábbal. Dr. Housban is volt erről poén mikor pár évad után szóltak a készítőknek és lenyomtak egy poént hogy House azért használja rosszul mert leszarja mit mondott neki a dokija. Fun fact.

Most az a baj hogy a masik kezeben a mankó? Azt ugy kell hasznalni
ez így jó
Rohadék Pócs bazdmeg, remélem Csík Miklós feljelenti a rákba ezt az emberként értelmezhetetlen szerencsétlenséget!
Most már honfitárs…
Gondolom egy letöltött tiszás skin-nel verték meg… CS-ben.
Hehe. Ruszki típusú zavarkeltés minta példája
Nem lepne meg ha bizonyíték sosem lenne ra, csak az elmondás 🙂
Mondd hogy soha nem használtál mankót anélkül hogy mondanád.
Hagyjál már, nem látod, hogy most jövök a krematóriumból?
Helyesen használja, DE (!!!) a sérült lábbal és a mankóval kell egyszerre lépni, utána pedig az egészséges lábbal. Szóval így is eléggé kamu szaga van.
Szerintem is ordit az egeszrol, hogy kamu
Küldöm az energiát az úrnak…😵💫Janinak is a hülyeségére…😂✌️
engem csak az az egy érdekelne, hogy melyik kórházban kapott ilyen gyors ellátást. Tegnap megagyalták, bevitték, megvizsgálták és ma már egy ortopédiai bakancsban sétálhat (amit, ha jól emlékszem, nem támogat a TB)
Nem ertem, mit kell nezni a kepen? a 150 karakter 6 X leirasa helyett egy kicsit megeroltethetted volna magad OP
Fidesz 1D sakk.
Jani, fested a hajad bazmeg?
Én ebbol nem tudom eldönteni hogy ez kamu vagy sem
Orvosi látlelet. Rendőrségi jelentés. Tanuvallomás. Na esetleg.
Ebben a témában elég nehéz rossz lyukra lőni: a kisebbségeket gyűlölő szavazók valószínűleg jót röhögnek, ami kb a fele a körzetnek. A másik fele meg a cigányok, akiket vérig sértett Lézer. Bárhogy nézem, 2:0 a tiszának, ha ők voltak, ha nem.

Most komolyan? 16 év gyűlölködés után a fidesz előhúzza az áldozati kártyát?
nem kéne 18-as karikát tenni erre a p.cs úrra?
Na ezt hívják súlyos rágalmazásért, amiért emberek börtönbe mehetnek, de az csak akkor van ha valaki nem kétharmados pedofideszes
Annyira birom az ilyen magukat kurva okosnak gondolo postolokat/kommenteloket, akik semmihez se ertenek, meg ahhoz se, hogy a googlet hasznaljak mielott beegetik magukat.
A legkínosabb, legalja, leggagyibb, legbézikebb csávó a Pócs geci🤦♂️👹👺
Szóval ki uszít ki ellen? Amolyan side notekent kérdeznem. Mocskos Fidesz!
Szép öngól volt OP
“…Szívfájdítóan sántított mindkét makkegészséges lábára…”
31 comments
Amúgy orvosilag úgy helyes hogy a bot azon a kezeden használod amely ellentétes a sérült lábbal. Dr. Housban is volt erről poén mikor pár évad után szóltak a készítőknek és lenyomtak egy poént hogy House azért használja rosszul mert leszarja mit mondott neki a dokija. Fun fact.

Most az a baj hogy a masik kezeben a mankó? Azt ugy kell hasznalni
ez így jó
Rohadék Pócs bazdmeg, remélem Csík Miklós feljelenti a rákba ezt az emberként értelmezhetetlen szerencsétlenséget!
Most már honfitárs…
Gondolom egy letöltött tiszás skin-nel verték meg… CS-ben.
Hehe. Ruszki típusú zavarkeltés minta példája
Nem lepne meg ha bizonyíték sosem lenne ra, csak az elmondás 🙂
https://preview.redd.it/9d3nbi5363hg1.png?width=1084&format=png&auto=webp&s=1a2be5c76180d2635fdf689fedfed0a73a0c0e74
Ezt így kell használni 150 karakter.
[https://www.youtube.com/watch?v=J2XgxMuZMsg](https://www.youtube.com/watch?v=J2XgxMuZMsg)

Mondd hogy soha nem használtál mankót anélkül hogy mondanád.
Hagyjál már, nem látod, hogy most jövök a krematóriumból?
Helyesen használja, DE (!!!) a sérült lábbal és a mankóval kell egyszerre lépni, utána pedig az egészséges lábbal. Szóval így is eléggé kamu szaga van.
Szerintem is ordit az egeszrol, hogy kamu
Küldöm az energiát az úrnak…😵💫Janinak is a hülyeségére…😂✌️
https://i.redd.it/fme1srg573hg1.gif
https://preview.redd.it/mmqe48a773hg1.png?width=396&format=png&auto=webp&s=a79d533764b6dcfd41e54c9bf6cd96fb5ab3b390
engem csak az az egy érdekelne, hogy melyik kórházban kapott ilyen gyors ellátást. Tegnap megagyalták, bevitték, megvizsgálták és ma már egy ortopédiai bakancsban sétálhat (amit, ha jól emlékszem, nem támogat a TB)
Nem ertem, mit kell nezni a kepen? a 150 karakter 6 X leirasa helyett egy kicsit megeroltethetted volna magad OP
Fidesz 1D sakk.
Jani, fested a hajad bazmeg?
Én ebbol nem tudom eldönteni hogy ez kamu vagy sem
Orvosi látlelet. Rendőrségi jelentés. Tanuvallomás. Na esetleg.
Ebben a témában elég nehéz rossz lyukra lőni: a kisebbségeket gyűlölő szavazók valószínűleg jót röhögnek, ami kb a fele a körzetnek. A másik fele meg a cigányok, akiket vérig sértett Lézer. Bárhogy nézem, 2:0 a tiszának, ha ők voltak, ha nem.

Most komolyan? 16 év gyűlölködés után a fidesz előhúzza az áldozati kártyát?
nem kéne 18-as karikát tenni erre a p.cs úrra?
Na ezt hívják súlyos rágalmazásért, amiért emberek börtönbe mehetnek, de az csak akkor van ha valaki nem kétharmados pedofideszes
Annyira birom az ilyen magukat kurva okosnak gondolo postolokat/kommenteloket, akik semmihez se ertenek, meg ahhoz se, hogy a googlet hasznaljak mielott beegetik magukat.
A legkínosabb, legalja, leggagyibb, legbézikebb csávó a Pócs geci🤦♂️👹👺
Szóval ki uszít ki ellen? Amolyan side notekent kérdeznem. Mocskos Fidesz!
Szép öngól volt OP
“…Szívfájdítóan sántított mindkét makkegészséges lábára…”