vozim i lijem suze. kako je moguce da smo s ovoga spali na ovo sto imamo danas

JeboSpermo

22 comments
  1. Iskreno ovaj mi je tekst nekako emotivniji i bolje ohrabrenje

Ne boj se rogova ni lažnih bogova

Što nam mogu lanjski snjegovi

Ne boj se tragova, ričućih lavova

Šta će crni oblak planini

2. Suze te dovoljno ometaju u prometu, ne tribaš još i tipkat po redditu.

Mrzim i ja Thompsona, al prioriteti…

3. To je bilo prije 15 ili više godina, već dugo ne pjevaju to iako se pjesma i dalje asocira uz rukomet. Između Morske vile i Ako ne znaš šta je bilo je bila još i Poljubi zemlju jedno vrijeme.

4. vjera up, skola down, ne zanima nas politika

![gif](giphy|uJ83TLOD7DI56v8MKy)

shiiiiiiiiit

5. Jbg druga vremena.
    Bit će svaki dan sve lošije i lošije, evo ti jedan savjet
    Već kad si u autu nemoj stati, samo nastavi do Austrije
    Već je bolje
    Nema anemičnih koji glume velike domoljube, nema velikih domoljuba koji ne plaćaju porez i koji bespravno grade.

6. Što sam stariji sve mi je draži “Ja domovinu imam, tek u srcu je nosim…”

7. Velikih problema imaš kad liješ suze zbog izbora pjesme rukometnih reprezentativaca. First world problem…

8. Hrvati apsolutno ne mogu odvojiti sport od mitomanije, rata, borbe i konacnog dokazivanja samima sebi da smo, zato sto smo razjebali naciju koja ima populaciju Splita u sportu koji igra valjda 10 drzava na svijetu profesionalno za trece mjesto, superirorniji i moralno bolji od svih.

Pritom se naravno ponosno vice da smo spremni umrijeti za ovu drzavu (jer je netko dao gol) dok vecina ljudi ima najiskreniju ideju odjebati iz drzave s cijelom familijom u Njemacku dok se prvi metak nije ni ispalio.

Rekao sam to ranije, MPT je najveci hrvatski glazbenik kojeg je drzava ikada proizvela, ali iskljucivo za potrebe domoljubne katarze kada to nije primjereno.
    MPTa nikada nitko drugi nece slusati, osim Hrvata i kako stvari stoje Srba ili Crnogoraca jer oni jedini razumiju patos koji MPT prenosi po 48 put bez ikakve natruhe iskrenosti ili umjetnickog poriva.

Prvi puta sam cuo Ravnotezu prije dva ili tri dana kada sam procitao da je pjesmi dana hrpa nagrada i mislio sam da me netko zajebava i da je to pisao CHATgpt.

Kad ono kurcina, panjine koje dobivaju udarce u glavu svaki tjedan iskreno uzivaju u tom sundu.

9. Doslovno koga boli kurac sto slusaju. Koliko nebitno, ne mogu vjerovat sto citam zadnjih dana.

10. >kako je moguce da smo s ovoga spali na ovo sto imamo danas

Jer dobar dio ljudi koje smo izgubili HDZ-ovim istjerivanjem Hrvata (a.k.a jedino što se u Hrvatskoj radi sustavno) uključuje i potencijalne glazbenike.

Leave a Reply