…de ez a szalagcím tartalmában és szinvonalában mégis mi a f@szom?

Van szerintetek, aki ebben a formában ténylegesen vevő erre, vagy már csak ragebait-ként rakják ezeket így ki?

ChemistAffectionate1

27 comments
  1. Miért adnának látszatra, a fideszesek olyan mélyen szeretik az orosz faszt, hogy a makkja az uvulájukat csiklandozza hátulról.

2. Aki ennyi év után rácsodálkozik az Origóra, az annyit is ér.

3. Ezeknek az embereknek nem szabad, hogy legyen bocsánat, ha sikerül elzavarni a fideszt.

4. > Van szerintetek, aki ebben a formában ténylegesen vevő erre

Hogyne lenne, de még mennyien.

5. Egy hiroldal aminek az lenne a dolga, hogy hireket kozoljon ugy beszel esemenyekrol, mintha nekik befolyasuk lenne annak bekovezterol. Kieges.

6. Egy régen elfogadható portálból így lett hulladék! Meg aki megírta a szalagcímet az is

7. Az Origo politikai cikkeinél már csak az okádékabb ahogy nőkről írnak. Látszik hogy 40-es örökszűzek meg incelek dolgoznak ott mivel az “Atya Isten mekkorát villantott a kivánatos magyar színésznő!” Cikkek után mindig konstatálnom kell hogy max felvett valaki egy ruhát amiből kint volt a válla.

8. Ezeket diákmunkások írják akiket nem fizettek vagy mi van veletek elvstársak?

9. De ott valoszinuleg egy ertelmes ember nem dolgozik, csak a legalja, akit mas munkara nehezen vennenek fel.

10. Pósa Árpádot az Ingába, azt mondod? Ott majd jól meg lehet szorongatni, Deákot is mennyire sikerült.

11. Igen, van, aki vevő rá. Mind személyesen, mind a médiában, utcai interjúk során hallottam tartalmilag és stílusban is hasonló megnyilvánulásokat. A békemeneten is volt, aki orosz zászlóval vonult. Október 23-án.

12. nincs semmi látszat, talán tényleg egy az egyben ruszkik irányítják a propagandát már.

13. Valaki kérem magyarázza el, hogy pofátlanul hogy lehet pofára esni ?

14. Hogyan lehet pofára esni, ha pofátlanul provokál valaki, ergó szó szerint a nem létező pofájára nem tud ráesni…vagy én vesztem el a részletekben? :S

15. Vagyis az aggresszort provokálva védi az országát a támadók ellen? 🤔 Ezt a felfoghatatlan pofátlanságot…

16. Telefonon a felső sáv fehér, úgy még autentikusabb 🙂

17. Mondanám, hogy az EU tiltsa be az origót (azzal az alappal, ahogy néhány orosz propagandaoldalt is betiltottak), de biztos jönne tőlük a sírás a szólásszabadság megsértése miatt

Leave a Reply