Sosyal Medyama dokunma!

Acceptable-Spot8582

7 comments
  1. Burayı oku: Düzenleme kapsamında 15 yaş altı ve üzeri tamamen konrol altına tutulacak, amaçları gençlerin özgürlüklerini ellerinden almak, önce oyunlarına, şimdi de sosyal medyana göz dikiyorlar.Eğer bu yasa gelirse, önce gençlerin sonra herkesin sosyal medya kullanması engellenecek.

düzenleme:bu postu diğer sosyal medyalara(X, Instagram vesaire)yayın

2. ingiltere gibi yapmaya çalışıyorlar galiba her yere girerken yüz taraması isticekler akpye karşı bir şey yazanları tespit etmek için

3. Lütfen salaklık yapıp bilgilerinizi vermeyi kabul etmeyin. Kimlik, yüz / fotoğraf, e-devlet şifresi her ne bok olursa kimliğinizi vermeyin. Arkadaşlarınızın, ailenizin ve yakınlarınızında bunu yapmasını izin vermeyin.

VPN kullanın. Şimdi derseniz “e ücretsiz VPN’de bilgilerimi çalıyor”, aynı değil.

Söz konusu eğer kimliğinizi verirseniz sosyal medya hesaplarınız direkt olarak sizinle ilişkilendirilicek. Yani bu demek oluyor ki internette dediğiniz her şey size karşı kullanılabilir.

Bunu LGBTQ bir birey olarak söylüyorum. Dikkat edin. Daha birkaç gün önce burada başka bir LGBTQ birey sırf Twitterda açıkça gay olduğu için 1 ay tutuklanmıştı.

Sosyal medya kullanırken kendi adınızı kullanmayın. Fotoğraflarınızı atmayın. Sizi gerçek kimliğinizle ilişkilendirebilicek hiçbirşey paylaşmayın.

Devlet arkadaşınız değil. Internette kaydırdığınız ve tanıştığınız insanların %90 gerçek değil.

4. Yeni hesap açtım, yüz doğrulaması ve kimlik doğrulaması yapmamı istedi. ZORLA bende mecbur girdim, Instagramda

5. Bu güzel bir uygulama, akp gibi bir yönetimden geldiği için özgürlük kısıtlaması gibi algılanmış ama çocukları korumak için çok güzel bir şey tablet ve telefonlar beyin gelişimini engelliyor,iqsu düşük olmasına sebep oluyor. Çocukların ekran bağımlılığını kısıtlayan uygulamalar avrupada var. Sizin yazdıklarınızı takip edip olumsuz birşey konuşulmasını engellemek için olsa buna ne gerek var zaten tehdit boyutuna ulaşırsa hemen soruşturma başlatılıyor anonimlik diye birşey yok anında alıyorlar

Leave a Reply