ELTŰNT 1,7 MILLIÁRD A LAKÁSKASSZÁBÓL – hol a pénz, Fekete Dávid?

Illustrious-Agent838

15 comments
  1. Hajrá, kitartást és sok sikert kívánok a következő- remélem -100 évben polgármesterként dolgozó Pintér Bencének és csapatának !

2. csak egy kerdes van: fel tudja oszlatni ugy hogy a tobbseg fideszes?

3. „a szerződési kikötés, mely szerint a pénznek rendelkezésre kell állnia, nem azt jelenti, hogy a pénznek meg is kell lennie”

4. u/Cs_Latorcai_ Ezt a maga elvtársai követték el. Valami cinizmusmentes vélemény? Vagy pedig ez is a brüsszelita, sorosbérenc, ukránbarát, hazaáruló Tiszások műve Magyar Péter uszítására???

5. Erre már már felállt egy kicsit. Ha ez lesz a parlamentben is akkor kérek időpontot az urológiára mert nem egészséges a hosszan tartó erekció

6. Izgalmas időszak ez. Minden nap kihullik valamilyen csontváz a szekrényből. Nem tudom, hogy ez eddigi életem során volt-e bármi, aminek a széthullását ekkora örömmel néztem végig 😀

7. Mily meglepő: most minden pénzt Ceaușescu-módon próbálnak titkos svájci bankszámlákon eltüntetni. Különösen felháborító, hogy Dézsi és az óvodáscsoportja (bár még az óvodások is hamarabb megértik, hogy nem szabad lopni) nevezi alkalmatlannak a polgármestert. Mindezt úgy, hogy Dézsi a világ összes kenőpénzét és a győri kasszát is eltüntette, Borkai meg elkurvázta és eladta a város javait a multiknak. Igazi hitvány bagázs, aki pedig rájuk szavaz, az ugyanolyan nyomorult, mint ők maguk.

8. Kurvára el tudnám viselni ha április után ez lenne a módi országszerte. Feltárások és felelősségre vonás.

Leave a Reply