Cum sunt exploatați muncitorii imigranți din România / Lucrător din Bangladesh: „Ne-au spus că va trebui să muncim peste 12 ore pe zi, timp de șapte zile pe săptămână, cu doar o jumătate de zi liberă”

itrustpeople

7 comments
  1. De asta ii vor atât de tare patronasii romani antreprenorii noștri care își sacrifica business-ul pentru nerecunoscătorii angajati

2. E o mizerie să te bați cu pumnul în piept că ești „antreprenor”, dar afacerea ta să stea în picioare doar pentru că exploatezi niște oameni care nu știu limba Când aduci un om din Bangladesh, îi iei pașaportul și îl muncești până la epuizare 7 zile din 7, nu ești manager, ești stăpân de sclavi.
    Goana asta după bani ne-a prăjit creierii. Am ajuns să credem că e normal să călcăm pe cadavre pentru un randament mai bun la final de an. Dar o societate sănătoasă nu se măsoară în PIB, ci în cum își tratează cel mai amărât lucrător.

3. Nu exista frate niște grupuri d-astea de avocați care vor sa facă bine? Românii au primit ajutor când erau sclavagiti prin vest…

La finalul zilei dacă ii ajutam pe amaratii ăștia ne ajutam și pe noi.

4. Deci, cam la cel ca muncitorii romani, e ca si cum, aceiasi cacati de antreprenoriasi, se pisa pe orice si oricine, ca legea permite

5. Curg articolele cu tenta anti imigratie de un timp. Extrema dreapta si putinistii se infiltreaza peste tot. 

6. E normal sa fie exploatati cand nu vor sa plateasca un salariu decent la Romani, asa ca importam oameni din opusul lumii care o sa munceasca si pe salarii mizere si pe conditii de sclavie, si daca nu vor, vin acus alta tura de indieni sa le ia locul.

7. Modern slavery,

De fiecare dată când dau de un imigrant de ăsta îl informez frumos de faptul că poate face o plângere la ITM, ba chiar am mers săptămână trecută cu unul (îmi era drag băiatul că ne-a ajutat cu căratul unei mobile într-o seară) la ITM și am depus amândoi plângere.

Băieții(și fetele) trebuie informați de noi românii, că dacă ajung să afle ei vor ajunge să ne urască.

Leave a Reply