Rukometaš iz Bosne i Hercegovine, prijatelj Bujanca i politički govori, vratite Hrvatsku Hrvatima. — shine_tv Tags:Croatia 7 comments hahhahahahhahahaha prejako, bujica namazan ka slapa A zapravo sa tim zagrljajem traže bračna prava gay parova… Baš su slatki,šta mislite koji je u haljini a koji nosi odjela.. Iako meni se čine obojica da vole nositi haljine 🤡 Kako ovaj debeli krmak sa svojim ozbiljnim facama uspije na svakoj fotki izgledati odvratnije nego inače, to je stvarno talent.  Ovaj desni je sin bujanca i cigija? Ovo sve govori. vratite Rvacku Rvatima Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
A zapravo sa tim zagrljajem traže bračna prava gay parova… Baš su slatki,šta mislite koji je u haljini a koji nosi odjela.. Iako meni se čine obojica da vole nositi haljine 🤡
Kako ovaj debeli krmak sa svojim ozbiljnim facama uspije na svakoj fotki izgledati odvratnije nego inače, to je stvarno talent.
7 comments
hahhahahahhahahaha prejako, bujica namazan ka slapa
A zapravo sa tim zagrljajem traže bračna prava gay parova…
Baš su slatki,šta mislite koji je u haljini a koji nosi odjela.. Iako meni se čine obojica da vole nositi haljine 🤡
Kako ovaj debeli krmak sa svojim ozbiljnim facama uspije na svakoj fotki izgledati odvratnije nego inače, to je stvarno talent.

Ovaj desni je sin bujanca i cigija?
Ovo sve govori.
vratite Rvacku Rvatima