A békés fideszes harcos lefejezéssel fenyegeti Magyar Pétert és a civileket

BroPleaseListenToMe

44 comments
  1. Mi a fasz van itt? Hogy mer valaki ilyet tenni?

2. Próbáltam állítani a szaturáción, de akkor sem láttam mást. Ha leírom, kitiltanak.

Amúgy megcsinálta a Lázár által rábízott feladatot?

3. Ezeknek kéne építeni egy kis Moszkvát azt bevezetni nekik a szocializmust!

4. Nekem csak az a kérdésem, hogy baltával szándékoznak-e végrehajtani?

5. Gondolom a TEK már rárúgta az ajtót…ja nem, egy államtitkárral egyeztet:)). Úristen, hol a francban élünk mi?!

6. Nem értem a település nevét. Hova nem kell menni, megverni az ilyeneket?

7. Videóra rögzített halálos fenyegetést mennyire büntetik? 🤔

8. Keresztény konzervatív nemzethy morális fölèny 

9. **Btk. 222. § (2)**

Aki félelemkeltés céljából

a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy

b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,

vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

10. Szóval akkor a hatályos jogszabályok ismeretében a TEK már rárugta az ajtót, ugye? UGYE?

11. Rendőrségi feljelentés ment? Vagy csak mérges kommentek vannak

12. Ezért már bilins+cella járna egy jogállamban. Még jó, hogy ez csak Magyarország. Neve titok?

13. Cikösz? Nem azok csaltak szet valami valasztst egy kis faluban?

14. Lázár: Magyar Péter hagyja abba a saját lefejeztetését.

15. Gondolom őt is Magyar Péter bérelte fel, hogy ilyeneket mondjon! A Fideszesek soha nem mondanának ilyeneket! 😤 Magyar Péter saját magára uszítja a cigányokat, hogy jobb színben tűnjön fel!

16. Bátonyba le ne merjél jönni. Ottan labdába te nem rúgol…😊

17. Ez hihetetlen! Jelentkezzünk önkéntesnek és szavazatszámlálónak és takarítsuk el ezt a bagázst!

18. **MP:**

Erős Gábor fideszes képviselőjelölt, bajóti embere, Kovács János már lefejezne…Ide vezet Orbán Viktorék totális gyűlöletkampánya.

Ezt a videót vasárnap töltötte fel (majd törölte) a Fidesz helyi erős embere, a fideszes CIKöSZ nemzetiségi képviselője.

Nem csak engem fenyegetetett kivégzéssel, hanem azokat a helyi civileket is megfenyegette, akik a múlt héten végigvezették a településen Radnai Márkot, a TISZA alelnökét és jelöltjét.

Ezután a lefejezős videó után, az úriember most épp Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős államtitkárral és Erős Gábor fideszes jelölttel tárgyal…

19. Errefele ilyen kviddics meccsek vannak vagy milyen cikeszről beszél?

20. Agyhalott, és nem titkolja… istenem bárcsak látnám a fejüket majd április 13-ÁN mikor elbukik ez a rohadék rendszer! 😁

21. Szerintem a fidesz már nem is akar nyerni, mert nekem úgy tűnik hogy nagyon a vesztésre hajtanak. Feladni az olyan lenne, mintha fehér zászlót lengetnének, viszont így csak simán elveszítik a választást, aztán Hollywood

22. Ez a debreceni baltás kergetőzés fényében nagyon érdekes…

23. Emlékeztek még arra, amikor valaki viccből FB-n azt írta, hogy csőbombát rejtett el Deák lakásán, amit csak akkor tud hatástalanítani, ha megkeres Orbán seggében egy geoládát? Akkor az ügyészség vádat emelt közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt. 

Lehet tippelni, hogy most milyen gyorsan fogják ezért elítélni ezt a fideszes úriembert.

24. Cidesz lesz az, ha jól értem. Ahogy ez csávó cidázza Orbán uraság brokiját 😂😂

25. A béketábor 😀

Biztos már forró nyomon van a rendőrség, remélem találnak bizonyítékot …

26. Lehet is csinálni belőle a reklámot névvel, arcal és egy felirattal, hogy: “16 év fidesz eredménye!”

Leave a Reply