Už dlouho přemýšlím nad tímto počinem lidstva. Jak to vlastě funguje? Jsou takto v sáčku přibaleny pravé bankovky nebo je to jen vizuál s nějakým kódem na základě něhož vám ty peníze vyplatí? Protože pokud by byly opravdu pravé nastává otázka co se s nimi děje po expiraci. Klasické se prostě vyhodí (což neschvaluju) ale tyto se třeba vrací z5 výrobci aby z nich ty bankovky vyndal??? Pokud by se likvidovali i s těma bankovkama bylo by to vědomé znehodnocování bankovek což jestli se nepletu je trestné….
Foto je ilustrační. Já osobně zrovna chipsy nevyhledávám 🙂
—
TheFoxG
8 comments
normálně tam dávali prachy v igelitu, pamatuju že jsem vytáhnul 50 kč a kamarád dokonce 500
Bejval tam real keš jak na fotce, jako děcko jsem měl v čipsech růžovou padesátikorunu.
Už se to ale pár dekád nedělá, ne?
Měl jsem v Bohemkách asi 3 kovové padesátikoruny. Best investment ever.
Já našel jen jednu dvacku.
Trestné je jen úmyslné poškozování. Po tom co brambůrky opustí továrnu tak už nikdo neví kde peníze jsou a kde ne.
Vy jste tam vážně něco našli? Já si vždycky myslel, že to byl scam. My žrali brambůrky dost a nikdy nic, ani nikdo z okolí… To samé jako Orion hvězda.
Wow, to je nostalgia, moja pamäť absolútne vytesnila tento gýčový obchodný trik.
Po jaké expiraci?