Također bih podsjetio da se još uvijek nitko od vladajućih nije osvrnuo, a kamoli osudio terorističke prijetnje upućene jučer gradonačelniku i gradskoj vlasti.
Nema niti nekih novosti iz policije, ali sam siguran da marljivo provode izvide, te da će počinitelji biti u najkraćem roku uhićeni i kažnjeni (/s, volio bih da sam u krivu).
—
bozho
8 comments
Gospoda Bencic jucer nije vjerovala u prijetnje vec se spominjalo kako “vlada salje policiju oporbi u sjediste”.
Evo budem se ja osvrnuo u ime zločinačke na prijetnje gradonačelniku.
Neka Tomašević pazi što govori.
Jesam li pogodio ?
Jucer proziva Bencicka policiju da reagira na prijetnje. Danas Tomo da nisu dovoljno brzo istrazili. Dajte se malo koordinirajte. Mozete?
Tomašević meće i ne vadi. Samo duboko metni!
A na ustavnom sudu vecina hdz kadra. Pitam se kako ce presuditi.
LoL pa tko kontrolira Ustavni sud, djed Mraz?
Radije to iskoristi u kampanji, sudovi su pod kontrolom partije i nema šanse da od toga bude išta.
Ništa od toga dokle god se ne ode na neki europski sud.
Ovo oko zakona o prostornom uređenju je u krivu, i to mu neće proći na ustavnom sudu. Jer zakon ne oduzima lokalnoj samoupravi pravo na to da uređuje prostor, nego daje obavezu da to naprave u razumnom roku, odnosno mehanizam da se građanima omogući da kad lokalna uprava ne radi svoj posao mogu na neki način riješiti problem.
On i dalje ima opciju kao gradska vlast donijeti UPU koji će faktički za ta područja gdje ne žele da se gradi de facto onemogućiti smislenu gradnju, i nitko ih ne može u tome spriječiti. Iako bi to bilo glupo jer ako su oni sami GUP-om predvidjeli da se u tim zonama gradi, onda nema razloga zašto da drže cijele kvartove zarobljene nedostatkom UPU-a, umjesto da samo podignu iznose komunalnih naknada i davanja za izgradnju infrastrukture tamo, pa onba tko voli nek izvoli.