I sad da se Đoković u jednom tvitu ili IG postu oglasi i u par rečenica se direktno ogradi od ovog i ovakvog ispiranja usta njegovim imenom, mogu da zamislim efekat. Samo da kaže npr. „razgovor se nije desio”, ili „uopšte nije bilo tako” bez nekog teranja mak na konac, to bi odjeknulo čitavim svetom.
Ovaj bi odmah morao neku kontru iz dupeta da izvuče.
Ne vidim zašto uvek izostane reakcija na to direktno pozivanje na njega, bilo da ga koriste u političke svrhe pozitivno ili negativno.
Secamo se kad si citao pismo onog deteta s tvog mitinga koje je napisalo da voli Djokovica, a ti si citajuci promenio u Jokica. Postoje diktatori i suroviji i tvrdji i gori od tebe ali ne postoji jadniji
Djokovic je jedini covek u Srbiji koji kad bi stao na celo studentske liste ja bih mogao da tvrdim da sigurno pobedjujemo Vucica
11 comments
Mozes samo da mu popusis na ostriji nacin

I sad da se Đoković u jednom tvitu ili IG postu oglasi i u par rečenica se direktno ogradi od ovog i ovakvog ispiranja usta njegovim imenom, mogu da zamislim efekat. Samo da kaže npr. „razgovor se nije desio”, ili „uopšte nije bilo tako” bez nekog teranja mak na konac, to bi odjeknulo čitavim svetom.
Ovaj bi odmah morao neku kontru iz dupeta da izvuče.
Ne vidim zašto uvek izostane reakcija na to direktno pozivanje na njega, bilo da ga koriste u političke svrhe pozitivno ili negativno.
Secamo se kad si citao pismo onog deteta s tvog mitinga koje je napisalo da voli Djokovica, a ti si citajuci promenio u Jokica. Postoje diktatori i suroviji i tvrdji i gori od tebe ali ne postoji jadniji
Djokovic je jedini covek u Srbiji koji kad bi stao na celo studentske liste ja bih mogao da tvrdim da sigurno pobedjujemo Vucica
https://preview.redd.it/ml0n8zn2n9hg1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=2a11e7c6b88421b6941582c68bede6f69c89c692
Reče fekalija koja o trošku gradjana skupljana tašne od 5k evra kao Pez bombone.
Mislim barem zna da se poruka nije odnosila na njegov tabor.
E sada zamislite kada ovako javno kaze za Djokovic, sta bi onda tek radio nama obicnim smrtnicima da moze koji ga ne podrzavaju.
Što neće da se kandiduje na izborima, da ne gledamo više ovog žvalavog degenerika
Sad treba da izađe onaj meme gde Srđan Đoković kao anđeo kaže “Sad mu jebi kevu, deri se PUMPAJ kad god te snima kamera”.
Da se ne ponavljam
https://www.reddit.com/r/srbija/s/OQz8kLRQzp
Edit: Ponoviću se bmk. Sikter.