Možno mi to znalejší lepšie vysvetlia, keďže českú politiku sledujem okrajovo.

Podla Wikipedie je strana Motoristé sobě pravicovo populistická politická strana. SNS je rovnako definovaná ako pravicovo populistická strana. Motoristi mi teda celkom pripomínajú SNS.

Macinka sa mi javí ako česká varianta Taraby, vyjadrovaním a aj inteligenčne.

Dá sa povedať o SPD, že je tiež ekvivalentom slovenskej Republiky? Obidve sú nacionalistické proruské strany, s tým rozdielom, že v Českú sú už aj vo vláde.

GrandCollection7390

14 comments
  1. Motoristi sú tupí prokremeľskí populistickí čuráci. Čiže áno, sú ekvivalent SNS, Republiky, Kotlebovcov, Sme rodina, SPD, Smeru, ANO a množstva ďalších strán v európskych krajinách.

2. Už se těším jak Fíla začne v Mediteránu vysvětlovat, že klimatická krize skončila a ty devastující letní požáry jsou jen takový táborový vohýnky – nic proti ničemu. Čtyřícítky teploty jsou taky norma. Ale hlavně, chlapci, bráši, musíme odregulovat ten průmysl.

3. furt sa naseriem, že z mojich daní sponzorujem toto siskársko-kotlebovské čudo a jeho narcistické maniere

4. ja predpokladam, ze ceska republika cast nakladov preplati a spolocna cesta bude tak lacnejsia ako keby isli zastupcovia statov samostatne

taraba nie je sprosty, ale je to provokater, ktory si uziva “nasieranie” jeho protivnikov

(ak sa mylim a robil by to len na naklady slovenska, mozno by tym porusil povinnost pri sprave cudzieho majetku)

5. sledujem česku politiku a oni sú ešte horší

oni sú ako LSNS, Republika a Sme rodina dokopy

6. Cigan jak cernoch, lidi su lidi … jebovia su jebovia , je jedno v akej krajine

7. Toto je znovuzjednotenie Československa v tej nahoršej možnej podobe.

8. Motoristi sú niečo medzi SNS a Republikou. SNS je oproti nim ešte umiernená.

9. Skôr českým ekvivalentom neonacistov, akým je aj Taraba. Nezabúdaj, že Taraba nie je členom SNS, ale je to neonacista, ktorého na svoju kandidátku pridali vrámci snahy “spojiť pronárodné sily”.

10. “Sú Motoristi českým ekvivalentom SNS?”

V zmysle toho, či sú vypatlaní dementi je odpoveď ÁNO

11. Vidím, že se Motoristé snaží Turka legitimizovat pomocí svých ideových spojenců.

12. fasisti fasistom fajcia ftaky

edit: a na cyprus, predpokladam, si idu zalozit schrankovu firmu, kam si necha to hnusne fasisticke tarabovske hovno posielat provizie z dotacii, ktore porozdaval oligarchom.

13. Stále by som to radšej hodil Motoristom, než SNS. Motoristi u seba aspoň nemajú katolibáncov typu Kuffa a Taraba.

Leave a Reply