a ty ponožky nejsou ve špinavým prádle proč? a nemůžeš to nádobí donést aspoň do kuchyně. a vypni ten minecraft když s tebou mluvím!!!

Jsi dospělej takže bych jí řekla až se do toho laskavě nesere, nebo nemusí chodit na návštěvy když má takové připomínky. Schválně jak by se jí líbilo kdyby jsi jí doma nechal ty takhle vzkaz
mamánci united ™ /s
Ne, moje matka preferovala mě mlátit za věci, za který jsem zcela objektivně nemohla, případně za to, že neumím číst myšlenky nebo příliš hlasitě dýchám. Nějakej prach, pch!
Ne, normálně na mě zařvala. To byly ty zlatý časy, kdy spolu lidi komunikovali napřímo, ne přes písmenka.
Ne, mne rovnou seřve (ano, furt žiju u matky ToT)
Prach tam stejně za chvíli bude znovu, tak to nemá ani cenu utírat
Ale tu mrtvou krysu pod skříní bych už asi vyhodit mohl, to je pravda
12 comments
není ta tvoje stará tak trochu oprsklá?
Notebook nebo tiskárna značky DY. 💀
Když nemáš kamery tak si uděláš plán B a to psát kamkoliv když mamka není doma co máš udělat miluju to.
https://preview.redd.it/vf2n57rp9ahg1.png?width=636&format=png&auto=webp&s=87faa201056f88808a3f181b458c6c01969a7e70
a ty ponožky nejsou ve špinavým prádle proč? a nemůžeš to nádobí donést aspoň do kuchyně. a vypni ten minecraft když s tebou mluvím!!!

Jsi dospělej takže bych jí řekla až se do toho laskavě nesere, nebo nemusí chodit na návštěvy když má takové připomínky. Schválně jak by se jí líbilo kdyby jsi jí doma nechal ty takhle vzkaz
mamánci united ™ /s
Ne, moje matka preferovala mě mlátit za věci, za který jsem zcela objektivně nemohla, případně za to, že neumím číst myšlenky nebo příliš hlasitě dýchám. Nějakej prach, pch!
Ne, normálně na mě zařvala. To byly ty zlatý časy, kdy spolu lidi komunikovali napřímo, ne přes písmenka.
Ne, mne rovnou seřve (ano, furt žiju u matky ToT)
Prach tam stejně za chvíli bude znovu, tak to nemá ani cenu utírat
Ale tu mrtvou krysu pod skříní bych už asi vyhodit mohl, to je pravda
“dy”