>Aceasta a pierdut astfel peste 2.5 milioane de dolari.
Dovada clara ca nu e nevoie de multa minte pentru a face bani.
Romancele cred ca sunt cele mai disperate femei europene după barbati de culoare. De orice culoare, astea s-ar da cu disperare și la canibali din aia total separați de civilizație.
Falling for the Nigerian prince scam in the great 2026 🥀
Stire preluata de BBC
Unde este articolul cu frantuzoaica care a trimis banii aproape un milion unuia care zicea ca e Brad Pitt si ca e in spital ?
>Totul a început în urmă cu aproximativ trei ani, când sătmăreanca a fost contactată pe LinkedIn de un bărbat care se prezenta drept Prințul Moștenitor al Dubaiului
am tot zis eu ca pe linkedin se poate agata :))
Tradus cu gugal translate, sper ca nu greșit mult.
Dragu mea,
Dacă citești aici vrea să înțelegi așa:
Mie pare rău ca înșelat la tine nigerian nenorocit.
Sunt eu, adevaratul prinț moștenitor la Dubai.
Aștept mesaj în privat să te zbor aici la mine.
Trimite când poți buletin și card de credit față-spate ca să cumpăr la tine bilet de avion.
Ti pup dulce!
Eu vreau sa știu daca totuși l-a salvat cineva pe astronautul nigerian. Cred ca sunt deja 20 de ani de când e blocat in spatiu
Acum câțiva ani m-am trezit cu mesaj pe Facebook de la unul care zicea ca e blocat pe submarin :)))))
11 comments
asa disperata?
>Aceasta a pierdut astfel peste 2.5 milioane de dolari.
Dovada clara ca nu e nevoie de multa minte pentru a face bani.
Romancele cred ca sunt cele mai disperate femei europene după barbati de culoare. De orice culoare, astea s-ar da cu disperare și la canibali din aia total separați de civilizație.
Falling for the Nigerian prince scam in the great 2026 🥀
Stire preluata de BBC
Unde este articolul cu frantuzoaica care a trimis banii aproape un milion unuia care zicea ca e Brad Pitt si ca e in spital ?
https://preview.redd.it/xkws6ubl8bhg1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=5b8759bf4fcbd834d232e38e55992370015d201f
E o stire inventata
>Totul a început în urmă cu aproximativ trei ani, când sătmăreanca a fost contactată pe LinkedIn de un bărbat care se prezenta drept Prințul Moștenitor al Dubaiului
am tot zis eu ca pe linkedin se poate agata :))
Tradus cu gugal translate, sper ca nu greșit mult.
Dragu mea,
Dacă citești aici vrea să înțelegi așa:
Mie pare rău ca înșelat la tine nigerian nenorocit.
Sunt eu, adevaratul prinț moștenitor la Dubai.
Aștept mesaj în privat să te zbor aici la mine.
Trimite când poți buletin și card de credit față-spate ca să cumpăr la tine bilet de avion.
Ti pup dulce!
Eu vreau sa știu daca totuși l-a salvat cineva pe astronautul nigerian. Cred ca sunt deja 20 de ani de când e blocat in spatiu
Acum câțiva ani m-am trezit cu mesaj pe Facebook de la unul care zicea ca e blocat pe submarin :)))))