Носил съм най-различни обувки за спорт през годините, но като комфорт , лекота и свобода на движението, тези най-евтините от Декатлона нямат равни. Проблема е

, че бързо се износват и за 2г смених вече близо 4-5 чифта. Търся да си взема малко по-качествени, но със сходен лек строеж и мека подметка, които са подходящи за динамичен спорт. Моля за съвет 🙏

psychopaticsavage

3 comments
  1. https://preview.redd.it/032eh9km6bhg1.png?width=697&format=png&auto=webp&s=8a9e34ee488722abc942b456962cd2518f64c353

Ако ще ги използваш за спорт (бягане, преходи и прочие), всичките се износват за около 1-2 години. Аз за сега харесвам Terex на Адидас за походи и прикосяване нан пресечени местонсти – или извадих късмет с този модел или всичките са добри, защото 3 години по-къстно и 400 км+ са още здрави, с добра мекота на подметките. Направо така съм ги задирал по остри клно и скали, че съм изумен от минималните щети. Струваха около 250 лв тогава, ама си изплатиха всяка стотинка. Ето това е модела – имат (имаха нз вече) и версия маратонка.

2. Откакто минах на hooka, буквално няма по комфортно нещо. Speed goat 2 е модела супер лек, дишащ с мека подметка която ти обира тръса в коляното.

От както минах на тях няма друго нещо…походите са супер защото имат жесток тракшън по камъни и скали и определено подметката обира добре тежеста от ставите.

За референция помогнаха ми когато бях 120 кила на 175 см и буквално трудно ходих 1 км.

Друг плюс е че съхнат много бързо и за разлика от твойте любими декатлонки (и аз имах такива) не смърдят 😄

Leave a Reply