Ne znam ni šta bi iskreno rekao na ovo… Razvoj grada treba da se dešava to je normalno, ali zašto sve ovo budžiš u jedan od najvećih parkova u gradu, nećeš moći da rešiš druge probleme a to su gde će ti ljudi da se parkiraju koji dolaze, gde će da stanu autobusi turista, ekskurzija, kako ćeš da rešiš sanitarnu infrastrukturu za tolike objekte i još akvarijum mislim, ovde nema Filharmonije koju isto hoće tu da tutnu… Nije se odustalo od gondole vidim, bože pomozi našta će ovo da liči ako se i ovoga dohvate, jer da oni ulože u kvalitetan arhitektnosko – građevinski projekat i da ga izvedu a da se ne ugrade min 40% to nije moguće, a ova lokacija je za gradnju pogotovo ovako ukopanih konstrukcija kao što su zamišljeni Prirodnjački i Akvarijum… Ma daj sve, aaaaaaaaaa SVE

EveningSession9147

23 comments
  1. Crpna stanica tik pored odvoda za kanalizaciju. Ostalo neću ni da komentarišem. Za šta se uhvate razjebu.

2. Напредњачка ChatGPT памет не дангуби..

3. Ја сам архитекта по професији. Не бавим се урбанизмом али морам да питам:
    Где је бар један мост?

4. Koji je ovo stil? Diktator Centralne Azije sa Temu-a?

5. Reddit teletabisi samo seru. Dojaja nek prave, jok zivecemo slano u istom.

6. Park treba da bude park, ne losa turistika atrakcija. To ce da bude zatvor gd ece korumpirana govna da bud na izlogu za dalje generacije.

Ove pare lepo uloziti u kanalizaciju i preciscavanje otpadnih voda, kako bi sava i dunav ponovo bili iole ciste reke a ne transport govana.

7. cestitam beogradjani imacete gondolu
    ja iz nis sam ljubomoran na vas :'(

8. Pogledajte YUBC, planiraju se dve kule od 150 metara

9. Dešava se da je SNS izgubio izbore ali je 10% Beograđana odlučilo da budu totalni moroni i glasalo za Nestorovića.

Što je dodatno omogućilo Vučiću da i NDSS i Dveri ostanu u opoziciji i samo Zavetnica pređe na pravu stranu.

Nestorović je spasao svoj imidž time što je momentalno izašao iz sopstvene stranke i napravio novu sa istim imenom i ponovio uspeh na idućim izborima.

10. “Crpna stanica izmestena na inicijativu privatnog investitora” je sve sto treba da znam o ovom projektu

11. Znači možemo da očekujemo da će uskoro krenuti seča drveća po parku.

12. Vidi i akvarijum ima. Našta li će to da lići… i koliko će da traje dok ne pocrkaju ribe?

13. Nista se ne brinite, to su samo kolazi za izbore, ovi nisu sposobni ni da obnove postojece a ne da grade novo. Ni 1 projekat koji su obecali nije stigao ni do 10% radova.

Gde nam je linijski park? Gradski urbanista Milutin Folić je [6. marta](https://sr.wikipedia.org/wiki/6._%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0) [2018](https://sr.wikipedia.org/wiki/2018). godine prvi put najavio izgradnju Linijskog parka. 8 god proslo, ni 200m nije uradjeno. PARK!!! Ne da se gradi, nego da se poravna njiva da bude park. Ni prugu nisu uklonili do kraja.

14. Ja bi to još malo zabetonirao, mnogo je zelenila ostalo, na šta to liči…

15. O ovome se prica bar godinu dana, mozda i dve.

Gde vi zivite, ljudi?

Leave a Reply