“The Nuggets hero of the game is a solider who served in the Kosovo Campaign. They just showed this on the scoreboard.

It is also Serbian heritage night here at Ball Arena.”

Nidzovantije

13 comments
  1. Ово су шипци из дијаспоре урадили намерно.

2. Nadam se da Denver nikada više neće osvojiti ništa.

3. Nakaze glupe americke odvratne, i taj hero of the game

ps Djovak bi instant dao otkaz, al Jokic je blago tup, nece on ni skontati

4. Pozitivno sam iznenađen komentarima na postu, neki lik koji je rekao “weren’t Serbs the bad guys” je dobio debele minuse, tkd nisu svi ameri tako glupi

5. Taj Hero of the Game gde slave svoje “heroje” iz raznih “intervencija” po svetu… Evo, nek mi neko kaže, da ne zna da je SAD u pitanju da ne bi pomislio da je u pitanju Severna Koreja ili neka slična komunistička diktatura.

Najveća moć SAD je njihova meka moć, propaganda kojom drže svoj narod (a i dobar deo sveta) u nekom paralelnom univerzumu gde je sve što oni rade legitimno i opravdano, a sve što rade drugi čisto zlo protiv kojeg se treba boriti… i, naravno, ubeđenje da kod njih propaganda ne postoji, to samo kod prokletih komunjara sa istoka ima.

6. Pazi ovo sad. Koga boli kurac? Amerikanci imaju kulturu veličanja i poštovanja veterana. Iz bilo kog sukoba od kada su prestali sa politikom izolacije u Prvom svetskom ratu, a bilo ih je mnogo. Vijetnam, Irak, Avganistan, Grenada, itd. I svaki od veterana pripada tom kultu. Ovaj lik je jedan u nizu od milion, bitan koliko i kiss cam. Čak bih rekao da je važniji i upečatljiviji zabavan kiss cam od ovoga.

Američkoj publici je to svejedno, Kosovo, Srbija…ovo je samo procedura poštovanja veterana, gde god da su bili, jer su uglavnom bili na pravoj strani istorije. Jedino kome ovo znači nešto su Balkanci, i to Srbi i Albanci. Ali znamo kako je Nikola Jokić apolitična osoba, tako da sam siguran da neće mnogo da se nasekira 😉

7. Pa u čemu je problem? Njihov najbolji igrač javno podržava onog koji se izborio za nezavisno Kosovo, dok sada po principu stokholmskog sindroma sve više otežava život malobrojnim Srbima na Kosovu, a za uzvrat dobija sve više i više glasova.

Tako da ja ne vidim da je ovo nekakav problem za Jokića, sve je potpuno u redu.

E sad, da se recimo na video-bimu pojavio srpski student?! E to bi već bio potencijalno ozbiljan skandal.

Leave a Reply