https://www.tvojaostava.rs/

Ljudi koji imaju visak prostora mogu da iznajme prostor ljudima koji hoce neke stvari da sklone iz stana.

Tehnicki kao Airbnb / Booking ali za stvari.

pavlito88

6 comments
  1. Super ideja dok neko ne odluči da isključi svoj prostor iz programa. Da li se onda stvari vraćaju nazad vlasniku ili se sele na drugu lokaciju?

U svakom slučaju zvuči kao logistički pakao ako ne postoji ozbiljna infrastruktura za praćenje svakog predmeta.

2. Ako mislis da ce ovaj projekat da uspije tako sto ga vibe codujes, onda zaboravi. Kao sto je u/MaticLand napisa, ovo je pakao zbog mnogo razloga, a pogotovo je suludo toliki projekat napraviti sa AI-em

3. Zanimljiva ideja. Da delove praznih stanova mesto stanarima pretvore u “mini garaze”. 10-15€ box

4. prijavljujem se, ali samo primam skupocene stvari koje se mogu preprodati za puno novca, vratiću ih nazad naravno, obećavam

5. Evo kao potencijalni korisnik, ne znam dal bih se osecao sigurno da neko drugi mozda koristi moje stvari.

Alternativa/tvoja konkurencijq su skladista koja se iznajmljuju (one male garaze) – tamo je sigurno (niko ne dira/prilazi) i placam neki premium da to stoji tamo
    Ovde na sajtu pise u koraku br 1 – “nosimo u sigurno skladiste” sto mi nije jednako uverlhivo kao da ja znam gde se nalazi i da sam odem po to

Drugo, koliko je jeftinije od trad. Skladista i kako planiras da jeditnije istu uslugu naplatis sa troskovima transporta (a potencijalno i iznosenja/ ubacivanja)

Mislim da potencijalno postoji trziste (ovi sa viskom prostora) ali da nije skroz promisljena ponuda/vrednost…moras da nadjes drugu stranu i motivises ih da ne koriste tradicionalne metode. Takodje postoji rizik da vas izbace iz jednacine (samo si posrednik, sto se ja ne bi skontao sa likom koji ima prostor i on bolje prosao i jabolje prosao da ne placamo vama profit?)

Nadam se da je od pomoci bilo sta sto sam rekao. Pisi u dm ako hoces malo artikulisaniju analizu il da pricamo o ideji

6. Odlicna ideja, isto kao i komunizam. Super u teoriji, tesko izvodljivo u praksi.

Leave a Reply