Od jutros pokušavam da dobijem tehničku podršku Telekoma, nakon 2 sata i 49 mimuta uspeo sam da stupim u kontakt sa nekim. Jebem im mater svima. — peradvind Tags:Serbia 8 comments Hvala Yettelu, volim ih najviše na svetu O dobar si, ja sam prošle nedelje nakon 3.5 sati dobio operatera, da bi operater rekao “moram vas prebaciti” pukla linija E onda smo otišli do poslovnice, gde su rekli morate zvati, reko ne zovem Ja sam zbog toga prešla na A1. Sta treba. Mozda mogu da pomognem Razlog za raskid ugovora: Vladimir Lučić Zar je iko još uvek u telekomu? jel se oni ikome javi Zapocnes cat sa AI botom, i pomenes: raskid ugovora, gasenje broja, isl. Momentalno te prebacuje kod agenta za podrsku koji te sam zove. Onda trazis da te prebace na podrsku. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
O dobar si, ja sam prošle nedelje nakon 3.5 sati dobio operatera, da bi operater rekao “moram vas prebaciti” pukla linija E onda smo otišli do poslovnice, gde su rekli morate zvati, reko ne zovem
Zapocnes cat sa AI botom, i pomenes: raskid ugovora, gasenje broja, isl. Momentalno te prebacuje kod agenta za podrsku koji te sam zove. Onda trazis da te prebace na podrsku.
8 comments
Hvala Yettelu, volim ih najviše na svetu
O dobar si, ja sam prošle nedelje nakon 3.5 sati dobio operatera, da bi operater rekao “moram vas prebaciti” pukla linija
E onda smo otišli do poslovnice, gde su rekli morate zvati, reko ne zovem
Ja sam zbog toga prešla na A1.
Sta treba. Mozda mogu da pomognem
Razlog za raskid ugovora: Vladimir Lučić
Zar je iko još uvek u telekomu?
jel se oni ikome javi
Zapocnes cat sa AI botom, i pomenes:
raskid ugovora, gasenje broja, isl.
Momentalno te prebacuje kod agenta za podrsku koji te sam zove. Onda trazis da te prebace na podrsku.