Isiklikult väldin kõiki ettevõtteid, kes otsustavad tehisintellekti päris inimeste asemel kasutada lõpptootes, ning kui siin on veel isikuid, kes sama arvamusega on siis teate. Kui keegi soovib ise vaadata, siis see on nende eripakkumiste lehe all.
Mis te ise arvate? kas on okei, kui suured ettevõtted kasutavad tehisintellekti lobi selle asemel, et maksta vabakutselistele fotograafidele. (või disaineritele)
—
CptUnloaded
10 comments
Nad news for you: Su elu läheb päris keeruliseks lähitulevikus
Mis sul tehisintellekti arendajate vastu on?
Rassist oled?
Mis “suurettevõttest” siin jutt on?
>kas on okei, kui suured ettevõtted kasutavad tehisintellekti lobi selle asemel, et maksta vabakutselistele fotograafidele. (või disaineritele)
Minu jaoks 100% OK, ma ei tarbi reklaami vaid toodet/teenust. Kui toode/teenus ei sobi, siis aidaa. Kas AI või päris inimestega reklaamitud ei koti mind mitte kuidagi.
No tehniliselt firma hoiab selle pealt kokku ja ega ju toode ise sellep ei kannata mis pildi alt seda reklaamitakse
Sest kokkuhoid vägagi suur. Noks mõtleb, et 25 euriga tehakse pilte. Sinu boikott jääb märkamatuks, ära muretse.
Telekat vaatad? Seal juba mingi iga 5-6 reklaam AI
Selver,Rimi, mingi apteegi reklaam jne
Varsti ei saa sa kusagil midagi osta
Rahu nüüd amish…
päris kummaline mõelda, kui palju igapäevaselt jõllitame inimeste nägusid, keda tegelikult olemas ei ole. thanks for the nightmares 😀
Mul antud juhul sellest TIst kama. Mind fastsineerib hoopis küsimus, kustkohast tuli sel promptiandjal või inimesel, kes selle töö üle vaatas, selle keskmise pildi puhul idee panna pildile räme hulk tausta, hiiglaslik poiss ja kaks infoklotsi. Tõmbenumbrina reklaamitav kananagitsavaagen körtsida aga kokku umbes 8% peale pildi kogupindalast ja nii, et see osaliselt veel varjus on. See ahvatlev söök lisaks veel ka võimalikult karvaseks, uduseks ja ebaapetiitseks teha.